December 1,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mórickáék a vérzivatarban

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,089,995 forint, még hiányzik 1,910,005 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

„Ha meglátjuk ma a szivárványt, automatikusan az LMBTQ-propaganda jut eszünkbe. Pedig a szivárvány ősibb szimbólum, mint a fentebbi destruktív mozgalom”.

És ráérnek. Rohad körülöttük az ország, egy vasúthálózatot, de lassan már egy-egy főbb vasútvonalat sem tudnak működtetni, egy unalmas, szürke, eseménytelen hétköznapot nem bírnak anélkül megszervezni, hogy valami fennakadás, vagy borítékolható bazmeg ne jönne közbe, az inflációt agyonverniük nem sikerült, az uniós pénzeket képtelenek hazahozni, a tanárok bérét nem tudják megemelni, a 21. századi emberhez méltó élet feltételeit alkalmatlanok és nem is hajlandóak biztosítani az alattvalóik szemmel látható tömegeinek, na de a buzizás. Ha éppen nincs kéznél Hollik a migránsozással, akkor akad egy másik, harmadik, negyedik erkölcsi bokasüllyedés, aki már-már provokációs célzattal demonstrálja, hogy eszük ágában nincs azzal foglalkozni, ami a munkaköri leírásuk része, azaz kutyakötelességük lenne bármely normális országban.

Gazdasági recesszióban van az ország, erre mit csinál a nemzetipatrióta uszítás kormánya? Vissza akarja szerezni a szivárványt a buziktól, mert az a politikai megélhetési okokból hálás kényszerképzetük, hogy a buzik ellopták tőlük a szivárványt. Az egyik sötét, bigott keresztényfundamentalisa elkezdi, a többi meg kórusban cifrázza. Soltész Miklós, a Kirill háborús moszkovita pátriárka és volt KGB-ügynök által frissen kitüntetett államtitkár a minap egy berettyóújfalui, történetesen szivárványszínben pompázó óvoda átadásán azt találta mondani, hogy „Vegyük vissza a szivárvány értékét!”, erre a válogatott baromságokra ráérő, érdemi munka helyett álproblémákkal támadó Nagy János, a rogánista kabinetiroda államtitkára, nem mellesleg Orbán egyik legközelebbi cselédje, elővezeti a NER-ben folyamatosan ugrásra készen álló Mórickát. Többes számban hazudja, hogy nekünk a szivárványról a melegek, pláne a melegpropaganda jut eszünkbe, mert neki az a munkaköri leírása, hogy a melegpropaganda jusson eszébe.

Nem, nem az jut eszébe, hogy karnyújtásnyira az államcsőd, vagy hogy a kezdő tanári fizetések tekintetében Orbán Magyarországa a legutolsó helyen áll a 38 országból álló OECD-ranglistán, miközben első helyen áll az európai inflációs listán, vagy hogy mit kellene sürgősen tenniük azért, hogy Magyarország hozzáférjen az uniós forrásokhoz, nem. Neki 2023-ban az a legnagyobb problémája, hogy 1978-ban a melegmozgalom ellopta tőle a szivárványt, úgyhogy 45 év után a legszebb ideje visszavenni tőlük. A szivárvány ugyanis nem egy természeti jelenség Nagy nertárs agyában, hanem egy ősi bibliai szimbólum, amit a buzik kisajátítottak mint a Fidesz a nemzeti jelképeket.

Szerintem meg az van, hogy egészséges embernek a szivárványról a szivárvány jut eszébe. Akinek – akárcsak Nagy Jánosnak és Soltész Miklósnak – a szivárványról a melegmozgalom jut eszébe, az azért szenved ebben a betegségben, mert 10-ből kilenc és fél szivárványos téma kapcsán valamelyik frusztrált, korrupt, erkölcsileg tüdőgyulladásos fideszes beszélő fej éktelen buzizásba kezd. Ha ez nem így lenne, akkor egy szivárványszínű pad nem hozná rá a frászt az ökölbe szorult agyú hívekre, akkor békében élhetne mindenki, akár meleg, akár nem. De ez nem lehetséges, mert a kormányzásra alkalmatlan, korrupt Orbán-rendszer mindenáron hatalmon akar maradni, és így a legkönnyebb: a többséget mindig valamely éppen kiszemelt, levadászandó kisebbség ellen uszítva. Mindezt nem a kezdő pedagógus béréért művelik Mórickáék, hanem a sokszorosáért.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!