Január 27,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mit tetszik akarni?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,840,123 forint, még hiányzik 1,159,877 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ez az évszázad legokosabb megállapítása szerintem. Az EU dolga ezek szerint az lenne, hogy kényelmes távozást és kivételezett helyzetet biztosítson Nagy-Britanniának. Akár a közösség tagállamainak a rovására is. Mert ha nem teszi, egy köcsög. Értem. Vagy félreértem? Lehet, hogy az Orbán-kormány érdeke az EU bomlasztása? Á, biztosan nem, csak rosszul aludtam és nem tudok reálisan gondolkodni.

Az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója szerint az Európai Uniónak nem érdeke asszisztálni ahhoz, hogy bármilyen megállapodást találjanak a Brexit során.

Kovács István az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában azt mondta: az EU arra játszik, hogy minél rosszabb helyzetbe hozza Nagy-Britanniát. Célja, hogy példát statuáljon, s elvegye minden tagállam kedvét attól, hogy ki akarjanak lépni az EU-ból.
    Kitért arra is, hogy a legfrissebb közvélemény-kutatások szerint jelenleg is csak “hajszállal” vannak többen azok a britek, akik az Európai Unióban maradásra szavaznának, továbbra sincs egyértelmű politikai felhatalmazása a bent maradást pártolóknak. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!