Május 17,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mit dugdosnak a kicsodák?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,159,984 forint, még hiányzik 1,840,016 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mégiscsak vasárnap van, lazuljunk egy kicsit. Reggel óta jön szembe minden felületen, hogy helyzet volt tegnap este. A Telexnek olvasók jelezték, hogy páncélozott járművek, és húsz kisbusznyi haderő lódult a helyszínre, hogy elhárítsák a vészt. Ha a portál jól tudja, egy használaton kívüli, lezárt alagút és bunker van ott. Már csak az érdekelne, mi a francos fene lehet abban a régi, semmire nem használt alagútban, hogy esze nélkül rohant megvédeni az összes erőszakszervezet? Ott tartja Matolcsy az aranykészletet? Netán meglett Attila koporsója, és Kásler most vizsgálja?

A hivatalos közlemény szerint lopás – vagy annak kísérlete – történt. Kérdés: mit lehet onnan ellopni? Helyben nem volt semmiféle őrség, hogy buszokkal kellett odaszállítani a harcosokat? Ha már odacsődültek annyian, elfogták legalább a behatolót? Ha nem, miért nem? Ha igen, hogy lehet ismeretlen? Nem mutatkozott be?

Lopás gyanújával ismeretlen tettes ellen nyomoznak a budai Vár közelében zárt rendőrségi területre történt illegális behatolás ügyében – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) sajtóügyelete az MTI érdeklődésére vasárnap.

Az ORFK tájékoztatása szerint a Készenléti Rendőrség, a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Terrorelhárítási Központ részvételével intézkedtek szombaton késő este egy zárt rendőrségi területre történt illegális behatolás miatt.
    Az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda lopás kísérletének gyanújával indított eljárást ismeretlen tettes ellen. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!