November 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Minek nevezzük?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,517,026 forint, még hiányzik 1,482,974 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az MTI gyakorlatilag semmi említésre méltót nem talált ma, kizárólag az Orbánújító szeánszról tolja fel vég nélkül a jobbnál jobb fotókat, és a fellépő humoristák műsorából készült összefoglalókat. Mi is beszéltünk erről éppen eleget és fogunk is beszélni – nem azért, mert nincs jobb dolgunk, hanem azért, mert fontos nekünk ez az ország, így nem tehetünk úgy, mintha nem lenne ez a megoldandó probléma a legfontosabb jelenleg -, én mégis egy jól sikerült coming outot hoztam most. Nem fogok magyarázni, arra a mi olvasóinknak nincs szükségük. Szerencsére. Mindössze annyit javasolnék, hogy a magyarok szót cseréljük ki valamire. És el kellene dönteni, hogy mire.

A fideszesek nem jó, mert a döntő többség ugyanúgy él, mint egy ellenzéki, ugyanannyi a szar fizetése vagy a nyugdíja és ugyanannyit vár egy műtétre. Szóval a jó érzésen kívül, hogy a győztes oldalon áll, semmit nem profitál a fideszességéből.

Tehát a mai vitaindító poszt lényegében egy kérdés. Milyen szó lenne megfelelő?

Facebook/Németh Szilárd

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!