Február 27,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Minek ez a színjáték, Viktor?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,001,188 forint, még hiányzik 1,998,812 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Orbán Viktor és felesége virágot helyezett el Nagy Imre sírjánál. Erről az MTI is megemlékezett a miniszterek elnökének Facebook-bejegyzése alapján.

Virágokat helyezett el a miniszterelnök Nagy Imre sírjánál a 301-es parcellában.

Orbán Viktor feleségével fejezte ki tiszteletét az 1956-os mártír-miniszterelnök sírjánál Nagy Imre újratemetésének 30. évfordulóján – látható az Orbán Viktor Facebook oldalán vasárnap reggel Glora victis felirat alatt közzétett felvételen.

A kormányfő és Lévai Anikó megemlékezett a névtelen áldozatokról és névtelen elesettekről is.

Az már más kérdés, hogy Orbán az utóbbi években mindent megtett azért, hogy lassan, de kitörölje a történelemkönyvekből Nagy Imrét és emlékét. Mindent elkövetett, és elkövet a mai napig is, hogy a volt miniszterelnök ne legyen a magyarok múltjának része. Elég ha csak arra gondolunk, ahogy eltávolíttatta a Parlament épületével szembeni szobrot, hogy helyére az 1934-ben felavatott Nemzeti Vértanúk Emlékműve kerüljön, ami a vörösterror áldozatairól emlékezett meg. A volt miniszterelnök szobrát éjjel, titokban kezdték el bontani, hajnalra pedig már nyoma sem volt annak ellenére, hogy ezrek tiltakoztak annak eltávolítása ellen. Orbán azonban úgy döntött, Nagy Imrének mennie kell, így hát nem volt más választás.

Forrás: Euronews

Vajon így fejezte ki tiszteletét Orbán Viktor? Mindenesetre nem okozott semmiféle gondot sem neki, sem pedig a feleségének, hogy a szoborbontást követően elmenjen Nagy Imre sírjához és úgy tegyen, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Hát nincs minden rendben, még akkor sem, ha a fanatikus rajongóid ilyen és ehhez hasonló üzenetekkel bombáznak:

Mondhatnak bármit, szitkozódhatnak, de Orbán Viktor tiszteletét már nem ölhetik ki az igaz magyar emberek szívéből. Jó ha tudjátok ugató, vonyító kutyák, hogy csak az a kutya harap, amelyik fél! Toljátok csak az idegenek szekerét! Nektek mindegy hogy hol éltek, mert üres a szívetek és csak a zsebeteket tömnétek. Nekünk nem mindegy, és az sem, hogy ki az, aki népével együtt tud gondolkodni, tiszteli és szereti országának lakóit és azt a népet, akiről gondoskodik és akit védelmez! Akik nem tudják méltányolni a hőseinknél tett miniszterelnöki megemlékezést, mert nem tisztelnek senkit és semmit, minden megnyilvánulásukban ellenszenvet váltanak ki és jobban tennék, ha hallgatnának. Köszönjük Elnök Úr, és kedves Anikó asszony!

Én mindenesetre nem köszönöm, és azt sem értem, mégis mi keresnivalója van Orbánnak Nagy Imre sírja környékén.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!