December 1,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mindenki Soros zsebében van

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,769,645 forint, még hiányzik 1,230,355 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Pozsony, 2019. március 17., vasárnap (MTI) – Fölényesen nyerte meg a szlovák elnökválasztás első  fordulóját Zuzana Caputová, az ellenzéki liberális pártok jelöltje,  aki Maros Sefcoviccsal,  a legerősebb kormánypárt, az Irány- Szociáldemokrácia (SMER-SD) párt  jelöltjével került a második fordulóba – erősítették meg a Statisztikai Hivatal (SÚSR). A vasárnap délben nyilvánosságra hozott hivatalos végeredmények szerint a voksolás első fordulójában Caputovának mind a nyolc szlovákiai megyében a  szavazatok jelentős többségét sikerült megszereznie.

Aki azt gondolná, hogy a történet it véget is ért, az tévedne. Az M1 Aktuális műsorában ma reggel Farkas Örs politikai elemző – elég jól állunk elmezőkkel egyébként – kimondta, amit sokan egyébként is gondoltak: Soros!

Farkas Örs kitért arra is, hogy Andrej Kiska jelenlegi köztársasági elnök többször találkozott Soros Györggyel, és Caputová ezen a vonalon kíván továbbmenni.

Ez azt jelenti, hogy Caputová a Soros György-féle Európai Egyesült Államok vízióját próbálja követni.

Létezik egyáltalán olyan vezető ezen a kontinensen, esetleg a világban, aki ne Soros György kottájából játszana? Már csak azért kérdem, mert igen nevetséges az, amikor mindenre Soros György a válasz.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!