Július 6,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Minden van, csak ok nincs a melldöngetésre

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 171,303 forint, még hiányzik 2,828,697 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tekintettel a vasárnapra és a verőfényre, jöjjön egy kis szívfacsaró szépség. A KDNP valami gyönyörű közleményt adott ki – az már az én korlátozott felfogóképességem rovására írható, hogy nem lelem az értelmét -, amivel úgy vagyok, mint Varga Judit a jogállamisággal. Hol van az leírva, hogy mi a család? Mármint a fideszes-kdnp-s meghatározást olvastam persze, de nem fogadom el. Mert baromságnak tartom. Számomra a család egymást szerető emberek közössége. Akkor is, ha van közöttük vérségi kötelék, de akkor is, ha nincs. A rokonait nem válogathatja meg az ember, de a szíve szerinti családját igen.

Azt sem igazán látom, hogyan és miben segíti most, vagy segítette valamikor a KDNP a családokat. Mármint a saját családjukon kívül, mert az eléggé precízen kimutatható. Főként a biztonságban és jólétben élő családokat nem igazán lelem abban az országban, ahol a vallás nyilvános körbehurcolása fontosabb mindennél, ahol az tud érvényesülni, aki hűséget esküszik a kormánypártnak, ahol gyűlöletet kelt a kormány azok iránt, akik nem illenek bele az ő világképükbe, és ahol mindennapi valóság a nélkülözés, a bármilyen okból nehéz helyzetben lévők kirekesztése, a társadalom szétszakadása. Ahol a kormány kivonul a szociális ellátórendszerből, ahol úgy kell összekoldulni egy beteg gyermek gyógykezelésére a pénzt, ahol a sérült gyermeket nevelő szülők magukra maradnak, ahol az idős emberek nem számíthatnak állami – méltó – ellátásra, ha nincsen családjuk, ott minden van, csak ok nincs a melldöngetésre.

Minden társadalomnak, az egész nemzetnek és tulajdonképpen az egész emberiségnek a legfontosabb alkotóeleme: a család. A család az, amely biztonságot nyújt, ahol mindig megértenek minket, amely segít, ha bajba kerülünk és akikért minden tőlünk telhetőt megteszünk.

    A Kereszténydemokrata Néppárt a családok pártja, ezért politikai tevékenységünk minden egyes lépését a magyar családok szempontjait mérlegelve, boldogulásukat és sikerüket elősegítve tesszük meg. A 2010 óta eltelt 12 esztendő is megerősített minket abban, hogy nem csak erkölcsi kötelességünk a családok segítése, de demográfiai és gazdasági fejlődésünk záloga is mindez. A biztonságban és jólétben élő családok tudják szavatolni egy nemzet erejét, kitartását és jövőbeli sikereit.
     Választott politikusokként ezért dolgozunk és a családok nemzetközi napján arra emlékezünk mindannyian, hogy igazán erőt, boldogságot és megnyugvást családjainkból meríthetünk, s nekik köszönhetjük mindazt, amit elérhetünk.

Dr. Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője

  Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

MTI-OS

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!