Január 25,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Minden mögött is a migránsok állnak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,164,786 forint, még hiányzik 1,835,214 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Orbán ismét félretájékoztatja a magyar gazdákat, hogy ebből a félretájékoztatásból politikai hasznot húzzon. Mint az már kiderült az utóbbi években, a magyar mezőgazdaságot az EU tartotta lélegeztetőgépen, hiszen ezen támogatások nélkül – jelen állás szerint legalábbis – nem lenne nyereséges. A gazdák – bár az utóbbi években valós szaktudással rendelkezők helyett műkörmösök és politikusok szerezték meg a hazai földterületek egy igen nagy részét – bevételének 80%-a az Európai Uniótól érkezik, ami hosszú távon nem fenntartható. Emiatt – illetve a túltermelés következtében – az EU változásokat fog életbe léptetni az elkövetkezendő években, amelyről előre tájékoztatta a gazdákat.

Ez azonban nem számít Orbán Viktornak, ő emögött is migránsokat vél felfedezni, ezért hát a gazdáknak nemet kell mondaniuk a bevándorlásra most vasárnap. Ezt a miniszterek elnöke egy agrárgépshow megnyitóján érezte helyénvalónak elmondani. Lássuk pontosan mit is nyilatkoztatott ki Orbán:

Brüsszel a gazdák pénzének egy részét el akarja venni és oda akarja adni a migránsok támogatására, amit meg kell akadályozni – mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Fejér megyei Mezőfalván, a III. NAK szántóföldi napok és agrárgépshow rendezvényén.

A magyar gazdáknak ezért most vasárnap nemet kell mondaniuk a bevándorlásra – jelentette ki a kormányfő a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (Megfosz) kétnapos eseményének megnyitóján.

Orbán Viktor arra kérte a gazdákat, hogy az EP-választáson támogassák a Fidesz-KDNP jelöltjeit, akik képesek a bevándorlás megállítására és a magyar érdekek védelmére a brüsszeli csatákban. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!