Szeptember 30,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Minden magyar embernek joga van tudni, hogy mi lenne, ha nem az lenne, ami most van

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,016,490 forint, még hiányzik 983,510 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Amerre a szem ellát, hullámzik a kormányzást 13 éve helyettesítő kommunikációs hadviselés összes következménye. Nincs pénz tanári béremelésre, nincs pénz évközi nyugdíjemelésre, a költségvetés padlót fogott, a tavalyi felelőtlen választási pénzszórás minden egészséges ember által előre borítékolt drámai hozadéka ömlik a populáció arcába, nyakába, a kormányzati korrupció miatt nem érkeznek az uniós források, a háborúval és a brüsszeli szankciókkal természetesen nem magyarázható brutális orbáni infláció és élelmiszeráremelkedés felzabálja a jövedelmeket, a nyugdíjakat, és már nem csak a mai napot, de a jövő hetet is.

Mit művel ilyenkor a három éve mondvacsinált indokokra hivatkozva rendeletekkel kormányzó, kétharmados önkény pártja? Mit? FIGYELEMFELHÍVÓ KAMPÁNYT INDÍT. Miről? Hogy mi lenne, ha a háborúpárti baloldal lenne kormányon. Az ország éppen beleáll a földbe, a Fidesz propagandakampányt indít a háborúpárti baloldal ellen. Amely nincs és nem is lesz kormányon mostanában, amelynek semmi beleszólása semmibe.

Alig egy évvel a Holdról is látszó negyedik kétharmad megszerzése után a valószínűtlen jövő idő ellen kampányolnak a világ hibrid illiberális kísérleti laboratóriumában. Erre van pénz, nyugi. Mert a magyaroknak joga van tudni, hogy mi lenne, ha nem az lenne, ami most van. Mindenről ők döntenek, rendeletekkel pakolják innen oda a közpénzcsilliárdokat, titkolóznak, maszatolnak, óbégatnak, a háborúra és Brüsszelre mutogatnak, és mivel fogalmuk nincs mit kéne tenni most, hogy mindenkinek a pénzéből kifogytak, propagandakampányt indítanak. Mi mást?

Szerintem Hollik Istvánt még az ükunokái is szégyellni fogják. Igaz, hogy nem ő az egyedüli, de megdolgozott érte rendesen. Ez az erkölcsi lealjasodás eddig is kétségbeejtő volt, de láthatóan tudják fokozni. 

A Fidesz figyelemfelhívó kampányt indít, hiszen minden magyar embernek joga van tudni, hogy milyen veszélyekkel jár a háborúpárti álláspont – mondta a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója pénteki, az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában.

„Régóta tudjuk, hogy a baloldal a háború pártján áll” – jelentette ki Hollik István, felidézve: a baloldal több képviselője többször is megerősítette, hogy fegyvereket vagy akár katonákat is küldenének az ukrajnai háborúba.

Hozzátette, hogy Karácsony Gergely főpolgármester most ennél is tovább ment: azt mondta, hogy Magyarország már hadban is áll. „Ne legyen kétségünk, hogy ha ők kormányoznának, ez valóban így is lenne” – fogalmazott a kommunikációs igazgató. 

Aláhúzta: ez rendkívüli módon veszélyeztetné Magyarország békéjét és a magyar emberek biztonságát.

Ezért a Fidesz figyelemfelhívó kampányt indít, hiszen minden magyar embernek joga van tudni, hogy milyen veszélyekkel jár a háborúpárti álláspont – közölte. (via MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!