Január 27,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Minden istenverte gát átszakadt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,840,123 forint, még hiányzik 1,159,877 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jóreggelt, kedves és drága olvasóink, barátaink és őszinte utálóink! Tudom, semmit nem jelent, hogy egy Facebookon meghirdetett eseményre hányan jelzik részvételi szándékukat, de azért rögzítsük: a holnapra, Budapestre meghirdetett demonstrációra eddig több mint 33 ezren jelezték részvételüket, további 80 ezren pedig érdeklődnek iránta (bármit is jelentsen ez). Hogy ez a valóságban hogy fog kinézni, az holnap kiderül, addig is őszinte megdöbbenéssel konstatálom a habonyista szennymédia gyalázatos aknamunkáját ezzel az egésszel kapcsolatban.

A Ripost nevű izé példának okáért már ott tart a gátlástalan hazugságok választásokon átívelő teregetésében, hogy Gulyás Márton (akinek tudtommal a világon semmi köze nincs a szombati demonstráció szervezéséhez) behívta a Soros-rohamosztagokat Budapestre. Miután pontosan lehet tudni, hogy mekkora károkat okozott a propaganda gépezete a fejekben, kérem, ne nyugtassa magát senki azzal, hogy de mégis ki olvas Ripostot. Vagy Origot (ahol szintén megjelent ez a trágya) vagy tetszőleges revolvermédiát. Éppen elegen ahhoz, hogy további borzasztó pusztítást végezzenek, úgyhogy:

Nem nyug­hat a né­hány napja az el­len­zék új ve­zé­ré­nek ki­ki­ál­tott Soros-ak­ti­vista, Gu­lyás Már­ton. Az erő­sza­kos ak­ci­ó­i­ról el­hí­re­sült több­szö­rös ga­rázda fel­vette a kap­cso­la­tot a Ham­bur­got nem­ré­gi­ben lángba bo­rító Soros-ro­ham­osz­ta­go­sok­kal. Szom­ba­ton reg­gel ér­kez­nek Bu­da­pestre.

Törni-zúzni akarnak a szombati demonstráción, kihasználva a csalódott ellenzékiek elkeseredettségét. Gulyás Márton felvette a kapcsolatot régi politikai szövetségeseivel, a tüntetéseket tudatosan és profin erőszakba fordító Soros-féle rohamosztaggal, az ANTIFA-val.

És ez folytatódik persze, fotókkal gazdagon körbepakolva a gyengébbek szellemi szintjére kalibrálva. Keltik a feszültséget, hergelik a népet, és úgy tálalják ezt az egészet, mint eddig is. Aki nem velük van, annak konkrétan minden megmozdulása, gondolata illegitim és különben is Soros. Egy békésnek meghirdetett demonstráció körül habosítják a fekáliát. Én nem tudom, mi a cél ezzel, hogy vajon végiggondolták, hogy a kétharmados bravúr után biztosan érdemes tovább feszegetni a húrokat, hogy kötelező sorosozva bőgetni tovább a geciség úthengerét, de nem örülnék neki, ha rossz vége lenne. Márpedig ennek alapján az az érzésem van mégiscsak, hogy az úgynevezett nemzeti oldalnak határozottan nem lenne ellenére, ha elfajulnának a dolgok. Ne legyen úgy!

Az, hogy a propagandisták és a fideszes bagázs háza táján a normalitás és az emberi jóérzés minden gátja átszakadt, azt számomra legjobban a PestiSrácok nevű másik illusztris szégyenlap és annak főszerkesztője bizonyította tegnap. Amikor is úgy vélte, a nyomában loholó operatőrrel felszerelkezve mutatja meg a gazdájának, hogy minden közpénzfillért megér az ő létezése. Ezért berongyolt a bezárásra ítélt Magyar Nemzet emlékülésére, ahol a lap korábbi főszerkesztő-helyettesének olvasta a fejére annak 2010-es cikkeit, amelyekben Szerető Szabolcs – mint oly sokan mások – még történelmi lehetőségként tekintett a Fidesz akkor frissen szerzett kétharmados többségére. Mekkora bátorság egy önkritikátlan, jól fizetett pártkatonától, nem? Aki aztán Ultravonalas komcsikkal sajnáltatta magát a Magyar Nemzet Egerben  – Megleptük őket (videó!) címmel fel is tölti a szennykanálisára az arcpirító felvételeket. Igen, így lehet ugrálni, csúfot űzni egy patinás lapból, annak hulláján ugrálva. Itt tényleg semmi esély a konszolidációra, ami pontosan mutatja, hogy ezek háromharmaddal sem tudnának megnyugodni, emberségesen, nagyvonalúan működni. Ezeknek a lételemük a konfliktus, a háború, az állandó sárdobálás, mert hiszen az egész bűzös rendszerük erről szól: a sötét indulatok állandó, mesterséges szításáról. Mert ha a kedélyek véletlenül lecsillapodnak, kiderül, hogy semmi nincs, ami mellettük szólna. De azért ultravonalas komcsizni egy háromperakárhányas ügynököktől, kisebb és nagyobb besúgoktól hemzsegő állampárt kitartott udvari tollnokaként, az a valami.

Pontosan annyira valami, mint Schmidt Mária és zenekara megmártózása az erkölcstelenség fertőjében. Miután keltett némi jogos és indokolt felháborodást a Soros-zsoldosokról megjelent listájuk (halott emberek gyalázása is ide értendő), nem megszégyenülve kértek elnézést, hanem nekik áll feljebb:

A Figyelő szerkesztősége nagy érdeklődéssel követi azt a hisztériát, amely a lapunkban megjelent “A spekuláns emberei” című cikkünk miatt tört ki a Soros-terv végrehajtóinak háza táján. Azért is csodálkozunk ezen az aggódáscunamin, mert az általunk közzétett névsor még koránt sem végleges.

Célunk, hogy a következő napokban pontosítsuk – ezúttal kérünk elnézést a listán szereplő, már elhunyt személyek családtagjaitól -, és a hibáinkat korrigáljuk. Mi is követjük a különböző internetes oldalakon elindult listázásokat, amelyre azok jelentkezhetnek, akik kimaradtak a mi lajstromunkból. Természetesen, minden érintett felkerülhet a bővített névsorunkba, ha ezt az [email protected] ezt jelzi számunkra. Aki viszont netán szégyelli, hogy felvettük a Soros-szaknévsorba, ugyanezen az e-mail címen jelezheti, és kérésére a nevét levesszük a listánkról.

Nekem a pofámról leégne a bőr, ha okleveles történészként és milliárdok fölött diszponáló, milliárdos közéleti személyiségként ide kellene fajulnom. Ha ennyire futná a haza állítólagos szolgálatából, hogy Soros-zsoldosozzak. Hát ez van. Amúgy minden gratulációt megérdemel a Terror nagyasszonya, miután kiderült, hogy a cége behúzott egy milliárdokban mérhető Andrássy úti ingatlant, ahol szállodát fog kialakítani. Asszem szállodája nem volt még. Majd pont neki ne legyen, nem? Hát minden vasért verejtékes munkával megdolgozik, senki nem tud olyan átszellemülten sorosozni és libsizni, mint ő.

És hogy nehogy elfelejtkezzünk a tápláléklánc csúcsáról, meg a miniszterelnök szintén önerőből tehetséges, zsírosra gazdagodott pereputtyáról sem. No, nem mintha elérne a végekre, de hátha egyszer csak valami mégis áttöri a vidék párhuzamos valóságát, ahova nem szűrődik be szinte semmi abból, ami ebben az országban történik. A hvg.hu-nak véletlenül sikerült egy rövid interjút készítenie Tiborcz István nemzeti vővel, aki hazudott egy öblöset. Azt mesélte ő a lapnak, hogy hiába kért időpontot az Európai Csalás Elleni Hivataltól (OLAF), végül nem hallgatták meg a véleményét, és nem is ismeri a volt cégéről szóló jelentést. Mielőtt elmorzsolnánk egy könnycseppet, amiért a sors keze ilyen igazságtalanul veri ezt a talpig tisztességes és becsületes jóembert, álljon itt a kibontott igazság: az OLAF-jelentésben minden egyes érintett fél – akár cég, akár kormányzati szerv – reagálhatott a vádakra, és ez még Tiborczra is érvényes. A jelentésben két komplett oldal csak Tiborcz István és üzlettársa, Hamar Endre OLAF vádjaira felhozott reakcióiból áll. Sőt, nem csak Tiborcz Istvánt, de még a testvérét, TIborcz Pétert is megkeresték, mivel ő épp energetikai tanácsadó volt a Fejlesztési Minisztériumban. 

Mit mondjak még? Semmit. Ha majd megértem, hogy mi folyik itt és miért, feltétlenül jelezni fogom. Addig is alkalomhoz illő muzsika és jövünk vissza.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!