Május 17,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mikor szokik már le a kormánypárt mások mondanivalójának szándékos félreértelmezéséről?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,159,984 forint, még hiányzik 1,840,016 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hollik István reagált Márki-Zay Péter kijelentésére, miszerint a kormány direkt nézi hülyének a saját szavazóit és a lebutításukkal nyeri meg a választásokat. Ezek közé tartozik a migránsokkal szembeni gyűlöletkeltés, valamint a rezsicsökkentés hazugsága. Nyilván Hollik szándékosan félreértelmezte MZP mondandóját, amivel a kormányt bírálta, nem pedig az embereket támadta. De nyilván könnyebb szándékosan félremagyarázni és azzal támadni valakit, mint beismerni, hogy a Fidesz igenis hülyének nézi a saját szavazóit.

Jó lenne, ha a baloldal befejezné végre a magyar emberek sértegetését, még akkor is, ha ennek nagy hagyománya van a baloldalon – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton, az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

Hollik István hangsúlyozta, a baloldal miniszterelnök-jelöltje az elmúlt időszakban tudtára adta minden magyarnak, hogy mit is gondol a rezsicsökkentésről. Megmondta, hogy ha valaki sokallja a rezsi árát, akkor fogyasszon kevesebbet, sőt az egész rezsicsökkentést népbutításnak tartotta, de úgy látszik, ez csak a jéghegy csúcsa – fejtette ki a kormánypárti politikus. Kiemelte: a baloldal miniszterelnök-jelöltje nemrég trágyával etetett, sötétben tartott gombának nevezett mindenkit, aki támogatja a rezsicsökkentést és ellenzi a bevándorlást. “Mi úgy gondoljuk hogy senki nem beszélhet így a magyarok 80 százalékáról” – jelentette ki Hollik István. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!