Szeptember 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Migránsozás koronavírus idején

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,212,165 forint, még hiányzik 1,787,835 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Orbán nem bír leállni, ahelyett, hogy azon dolgozna, hogy minden egészségügyben dolgozó számára elérhetővé váljanak a védőfelszerelések, inkább besétál a Kossuth Rádióba, hogy migránsozzon egy sort. Két frontvonalról beszél, melyek a migrációs, valamint a koronavírus frontvonalai, melyek között szerinte logikus összefüggés van. Az agymenés további részleteit alább olvashatják:

Orbán Viktor kiemelte: az emberélet az első, a cél, hogy minél kevesebb áldozat és megbetegedés legyen, de már “készítik a terveket a holnapra és a holnaputánra”.

Úgy fogalmazott, két frontvonal van, a migráció és a koronavírus frontvonala. A mozgás terjeszti a betegséget, és “a migráció maga a mozgás”, a két dolog között logikus összefüggés van – közölte. Hangsúlyozta: a migráció ellen sikeresen védte meg magát az ország, és bár vannak új javaslatok a szétosztásra európai bürokratáktól, Magyarország ezt ellenzi továbbra is. Meg tudjuk védeni az álláspontunkat, eddig sem engedtünk az elhibázott brüsszeli migrációs politikának, és ezután sem fogunk – rögzítette.

A kormányfő kijelentette: csak és kizárólag a magyarok mondhatják meg, kit engednek be az országba, “ez egy magyar ügy, a mi sorsunk, a mi életünk, a mi országunk, és nem engedjük, hogy bárki más rossz ötletekkel, tanácsokkal, utasításokkal tönkretegye az eddigi életformánkat”, megsemmisítse azokat az eredményeket, amelyeket nagy nehezen, talpra állítva a magyar gazdaságot elértünk.

Orbán Viktor úgy fogalmazott: érti “a széplelkű nyilatkozatokat”, amelyeket a nyugat-európai vezetők időnként jó tanácsként, “kicsit lekezelő módon, kioktatóan” akarnak adni, de ezeket elengedi a füle mellett, mert ezek a vezetők egy másik realitásban élnek. Az lenne a fontos, hogy mindenki végezze a saját dolgát, minket hagyjanak védekezni, hogy megvédhessük a saját életünket – mondta Orbán Viktor. (MTI)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!