Június 21,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Micsoda véletlen!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,229,495 forint, még hiányzik 1,770,505 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A választások napjára átjárhatóvá tették az ukrán-magyar határt a hatóságok. Egy Facebook-oldalon közzétett fotó tanúsága szerint péntektől kezdődően tűntek el a határ mentén tapasztalt sorok, ahol sűrűbb napokon akár órákat is várhatnak a Magyarországra érkezők. Ez korábban nem zavarta a hatóságokat, hiszen nem voltak fontos választások, amikor szükség van a határon túli szavazatokra is. Persze nem állítom, hogy ez az oka a fokozott rendőri jelenlétnek, ami meggyorsítja a határátlépést, mindenestre minimum gyanús, hogy pont a választások környékén történik mindez. Pont akkor, amikor a Fidesznek szüksége van a határon túl élő kettős állampolgársággal rendelkezők szavazataira. Lássunk két fotót a határról, egy átlagos nap szemben a választásokat megelőző pénteki nappal.

Forrás: Határátkelő/Facebook

A rendőri akcióra felfigyelő Magyar Hang megkereste a rendőrséget is, akik természetesen megmagyarázták a helyzetet:

A Készenléti Rendőrség tagjai a határátléptetés, ellenőrzés gyorsítása, hatékonyabbá tétele érdekében zajló pilot-program keretében látnak el szolgálatot a záhonyi határátkelőhelyen.

Majd hozzátetették:

A program végrehajtása nem függ össze az európai parlamenti választással.

Akkor ezek után elmondható, hogy Polt Péter és Handó Tünde független, az ÁSZ nem a Fidesznek dolgozik, Mészáros Lőrinc nem Orbán Viktor strómanja, én pedig most másztam le a falvédőről.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!