Szeptember 17,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Miben bízhat?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,026,680 forint, még hiányzik 1,973,320 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.
Áder János aláírta, aláírta újra, alá fogja írni a következőt is, bármi lesz is az, alá fogja írni az EU-ból való kilépést is, ha kell, alá a NATO-ból való kilépést is, alá a Szovjetunióhoz való csatlakozást is, bármit.
Ez az ember egyetlen dologban bízhat, és láthatóan ebben bízik is: az Orbán-rendszer fennmarad az idők végezetéig, sőt még azon is túl. Áder János – szemben az új undokokkal, Orbán Balázzsal, Szíjjártó Péterrel, Hollik Istvánnal – nem buta. Pontosan tudja, hogy a neve előbb vagy utóbb a történelem szemétdombján fogja végezni. Tudja, hogy az Orbán-rendszer bukása utáni életében a megvetés lesz osztályrésze. Háta mögött kiköpnek majd az emberek. Nevét Biszku Bélával, Berecz Jánossal, stb., emlegetik majd együtt. Gyermekei, unokái is szégyellni fogják. Őt magát is rettentő szégyen, önvád gyötörheti, nyilván ezért nem képes a nyilvánosság elé állni, a nemzetéhez bármit is szólni. Aláírógép lett belőle.
Nem tudom, hogy Áder pályáján mikor következett be a törés, nem tudom mivel zsarolják őt, ha zsarolják egyáltalán, nem tudom, hogy a 2007-es „Mr. Jones” ügy áll-e a háttérben; nem tudom, de már nem is érdekel.
Szánalmat nem érzek iránta, csak megvetést.
Ráczkevy Miklós

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!