Május 11,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

KLASSZIKUSOK


Mi kerül ezen hatmillió forintba?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 587,169 forint, még hiányzik 2,412,831 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Azt ugye már tudjuk, hogy:

Több mint hatmillió forintba kerül az Állami Számvevőszék megrongált székházának helyreállítása. Az ÁSZ által használt műemléki védettség alatt álló épületet január 17-én támadták meg, összefestékezve a teljes homlokzatot. A károk helyreállítása hétfőn kezdődött meg. Az ÁSZ hangsúlyozza: a vandál támadás elkövetői a nemzeti vagyont rongálták meg, az adófizető állampolgároknak okoztak kárt. Az ÁSZ az ügyben megtette a szükséges jogi lépéseket. (aszhirportal.hu)

Sőt, azt is tudjuk, hogy:

A Soros György által támogatott Gulyás Máton és csapata narancssárga festékkel öntötte le az Állami Számvevőszék épületét. (origo.hu)

Az Ász hírportálján fotók is találhatók a szörnyű bűntett következményeiről.

Fura, hogy az ételfesték lemarta a vakolatot. Már csak azért is, mert mi meg azt esszük. De lépjünk hátra néhányat és a totál képek után nézzük az egészet. Igaz, ezeket a felvételeket nem az ÁSZ tette közzé.

Itt közvetlenül az eset után igazoltatnak a rendőrök, még nem történt kármentés.

 

Felbukkant a szakember és egy nagynyomású berendezésnek látszó dologgal megkezdi a fal tisztítását.

És nézzük a mai állást, amikor már zajlik a felújítás, tisztítás, vagy ami zajlik:

A kérdés az, hogy mi indokolja az állványzatot, amikor túlnyomórészt a lábazatot öntötték le festékkel? Hogyan marta le az ételfesték a vakolatot? Egy normál (és már bőven időszerű) lemosás, ami eltávolítja a koszt, port, a kipufogókból kiáramló mindenfélét, a festéket nem távolította volna el? Egy normál lemosás mennyibe kerül? A fő kérdés: mi kerül ezen 6 millió forintba? De biztosan kapunk választ a kérdésekre. Talán majd az ÁSZ kivizsgálja.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!