Március 27,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mi értelme van ennek az egésznek?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,670,429 forint, még hiányzik 1,329,571 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Századvég ismét felmért. Elmondásuk szerint 1000 véletlenszerűen (haha) kiválasztott felnőttet kérdeztek meg telefonon arról, hogy mit gondolnak, mi állhat a Fidesz Európai Néppártból való lehetséges kizárása mögött? Itt persze ne olyan okokra gondoljunk, mint mondjuk az EU támogatások ellopása, EU-s vezetők nevetségessé tétele, vagy például a Brüsszel elleni folyamatos harc. Ezeket mind felejtsük el, a felmérés szerint ugyanis az egyik legnagyobb probléma az, hogy a kormány védi Európa keresztény kultúráját. Azt mondjuk nem tudom, egy 10 milliós ország hogy védi meg egy 741 milliós kontinens kultúráját, de ha egy 175 km-es drótkerítéssel sikerült megállítani menekültek millióit, akkor talán ez sem egy lehetetlen feladat.

A Századvég felmérése szerint az EU-nak az is problémát okoz, hogy a mi drága jó kormányunk kiáll a magyar családok mellett. Ez érthetően felzaklatja mind a holland, mind pedig a német állampolgárokat, így a megkérdezettek válasza is teljesen érthető. Az pedig, hogy az esetleges kizárás hátterében ismét csak feltűnik a mindenhova is elérő Soros György, természetesen nem meglepetés senki számára. Hogy a felméréskor egyébként a valóságban megkérdeztek-e bárkit is, az számomra igen kétséges. Mert még ha meg is tették, akkor sem hiszem, hogy képesek lennének az emberek egy az egyben visszamondani a kormánypropagandát. Értem én, hogy jól hangzik a közvélemény-kutatás hazugsága mögé bújva kormánypropagandát tolni, de aki ezt a szemenszedett baromságot benyeli, annak azt is mondhatnák, hogy mostantól Orbán Viktor az ország királya, arra is gond nélkül rábólintana. Akkor meg mégis mi értelme van ennek az egésznek?

Budapest, 2019. március 13., szerda (MTI) – A magyarok többsége szerint a Fidesz Európai Néppártból való lehetséges kizárása mögött az áll, hogy a magyar kormány védi Európa keresztény kultúráját, kiáll a magyar családok mellett, Soros György és Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke pedig bosszút akar állni a kritikus kormányzati kampány miatt – derül ki a Századvég Alapítvány legfrissebb közvélemény-kutatásából. 

Az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményben utalnak arra: az elmúlt hetek egyik meghatározó eseménye, hogy az Európai Néppárt több tagpártja kezdeményezte a Fidesz kizárását vagy tagságának felfüggesztését. A néppártot megosztotta az ügy, több párt képviselője kiállt Orbán Viktor és a Fidesz mellett.

A Századvég közvélemény-kutatása szerint a megkérdezettek 72 százaléka hallott arról, hogy felmerült a Fidesz kizárása az Európai Néppártból. A magyarok döntő többsége szerint az Európai Néppárt azért büntetné a Fideszt, mert az kiáll a magyar választók akarata mellett.A válaszadók 67 százaléka úgy látja, szerepet játszik a Fidesz tervezett kizárásában az, hogy Magyarország meg akarja védeni Európa keresztény kultúráját, de Brüsszel ezt elutasítja.

A válaszadók 61 százaléka szerint a kizárás lehetősége mögött Soros György és Jean-Claude Juncker bosszúja is meghúzódhat amiatt, hogy a magyar kormány kritizálta bevándorláspártiságukat. A megkérdezettek 58 százaléka szerint az is szerepet játszik a tervezett kizárásban, hogy a kormány a migráció helyett a családokat támogatná, de Brüsszel ezt szintén elutasítja. A Századvég tájékoztatása szerint a március 2-10. között zajlott közvélemény-kutatás során 1000 véletlenszerűen kiválasztott felnőttet kérdeztek meg telefonon.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!