November 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mert telik rá, hála a dübörgő gazdaságnak, a száguldó fejlődésnek és főként az országot biztos kézzel vezető kormánynak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,517,026 forint, még hiányzik 1,482,974 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tényleg nem tudna nagyobb öröm érni senkit ebben a tejjel-mézzel folyó országban, mintsem az, hogy az adóforintjainkból fizethetjük az egyháznak előzőleg átadott szálloda felújítását. Is. Építettünk mi már stadiont is az egyháznak, kaptak tőlünk értékes ingatlanokat, és persze rengeteg pénzt. Mert telik rá, hála a dübörgő gazdaságnak, a száguldó fejlődésnek és főként az országot biztos kézzel vezető kormánynak.

Igazán nagy boldogság látni, hogy már csak az egyházi szálloda hiányzott a boldogságunkhoz, de most szerencsére ez az álmunk is teljesül. Ha így haladunk, azt is megérhetjük, hogy néhány benzinkút is az egyház tulajdonába fog kerülni. Nem is értem, például a trafikosztáskor miért nem gondolt rájuk a kormány. Három évvel ezelőtt még a kormány árulta a lepusztult szállodát 200 millióért, de persze a legjobb megoldás az egyházi kézbe adás volt. Főként, ha még fel is újíthatjuk közösen. Ez összekovácsolja a nemzetet. Azt hiszem.

 Egymilliárd forintos kormányzati támogatással megkezdődött a velemi Avar Szálló felújítása; az épületet kormánydöntéssel a katolikus egyház, a Szombathelyi Egyházmegye tulajdonába adták – jelentette be sajtótájékoztatóján csütörtökön a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a Vas megyei településen.

Soltész Miklós közölte: az épületegyüttes felújítás után ifjúsági szállásként, zarándokszállásként, lelkigyakorlatos házként, környéke pedig táborozóhelyként működhet, valamint egyéb turisztikai lehetőségeket is nyújthat.
    Hozzátette: a korábban szebb napokat megélt, jelenleg üresen álló, a térség ikonikus épületének számító Avar Szálló megújulva segítheti a Kőszegi-hegység természeti értékeinek bemutatását, a felújítás pedig munkát adhat az építőiparban tevékenykedő helyi vállalkozók, mesteremberek számára. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!