December 3,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mert mostantól mindig is zöld volt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 94,129 forint, még hiányzik 2,905,871 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! Szombat van, tehát a szerencséseknek lustálkodás. Mindenki másnak mély együttérzésem, saját magamnak is.

És igen, ez is bekövetkezett! Vissza nem kotrom már, melyik cikkekben – több ilyenre emlékszem – írtuk le, hogy Orbán Viktor lenne holnaptól a legzöldebb környezetvédő, ha az érné meg neki. És lőn, az éri meg. Orbán Viktor hirtelenváratlanul zöldebb lett, mint egy dühös levelibéka. Sőt, most már egyből az a helyzet, hogy a rohadék baloldal el akarja zsákmányolni a fehérkeresztényheteroszexuáliskonzervatívmagyar (ha igaz, nem hagytam ki semmit. Szükség esetén majd bővítem a jelzősort) miniszterek elnökétől (vagy a Fidesztől vagy a kormánytól, totál mindegy a megnevezés, a lényeg ugyanaz) a klímavédelmet. Komolyan, nem füllentek.

A környezetvédő konzervatívokat támadják a témát kisajátítani próbáló baloldaliak

Ez a zorigó cikkének címe, amit kivételesen nem Manyika írt, hanem egy saját névvel rendelkező szerző. Alapvetően valami könyvet akart volna bemutatni, ami állítása szerint arról szól, hogy rabolja el a baloldal a jobboldaltól ezt a jó kis témát, de valami turulszaron megcsuszamlott a költő, mert ezt sikerítette bele a cikkbe:

Orbán Viktor év elején bejelentett klímavédelmi akcióterve egy újabb meghatározó lépés– Áder János, államfő eddigi erőfeszítései mellett – a polgári jobboldal környezetvédelmi törekvései között. De a francia jobboldalon is megjelentek valódi zöld tervek.

Mindez azzal fenyegeti a baloldalt, hogy nem tudják kisajátítani a zöldpolitizálást. 

Még hosszasan mesél a cikk írója az aljas baloldalról és a jó Orbán Viktorról (a könyv, amit promotálni óhajt a portál, szintén szóba kerül, bár abban aligha szerepel Felcsút fényes csillaga), én pedig tátom a számat nagy erőkkel. Ugyanis annyira nem vagyok szenilis, hogy ne emlékeznék a fideszes őrjöngésre, ami az EP választásokat követte, miután a vezér szélsőjobbos hatalomátvételi álmai léket kaptak. Greta Thunberg nélkül nap nem telt el a jobbszélen. Volt ő zombi, kiborg, szerencsétlen elmebeteg, kihasznált hülye, hazug képmutató, betanított papagáj. Ez csak ami hirtelen spontán eszembe jutott a témában. Megtudhattuk továbbá, hogy nincs is globális felmelegedés, sőt, lényegében klíma sincs, azt csak a rohadék libsik találták ki, az esőerdő önmagát gyújtotta fel, ahogy Ausztrália is. Ezer ilyen cikket, nyilatkozatot és bejegyzést hozhatnék az elmúlt hónapokból (természetesen fideszesektől), de nem szeretném teliszemetelni a szombat reggelt. Na, ehhez képest tartunk most ott, hogy Orbán Viktor a Bolygó Kapitánya, a rohadék balosok pedig ki akarják marcangolni óvó kezei közül a természet lágy ölét.

Valaki most már igazán szólhatna az összes udvaroncnak, tányér- és seggnyalónak, hogy a klímakatasztrófa – ha engedjük bekövetkezni – nem jobboldali és nem baloldali politikai termék – amilyen Soros György fideszéknek -, hanem a kőkemény valóság. Meg fogja szenvedni a jobbosok gyereke, a balosok gyereke és azok gyereke is, aki leszarja a politikát, mert nem az ő dolga. És ha nem teszünk valamit közösen és nagyon gyorsan, bele fog halni Orbán unokája is és az én unokám is. A katasztrófa nem fog válogatni és nincs annyi összelopott pénz, ami megóvná bárki utódait. Ez ennyi, ezt kellene felfogni. Már ha van mivel.

Már csak arra leszek kíváncsi, hogyan és mikor fog őfényessége kifarolni a jobbszél széléről? Mert tovább már nem marad mozgástere sem neki, sem a kis játszópajtásainak, az biztos. Abban a pillanatban, amikor nácinak lenni nem lesz menő Európában – és ez személyes kárt okozhat a nemzetvezetőnek – ugyanaz fog történni, mint klíma ügyben. Egy reggel arra ébredünk, hogy aznaptól kezdve az összes fideszes mindig is liberális volt. Csak majd előtte kell valami jó kis rumlit csapni, hogy arra figyeljenek az egysejtűek. Nem is tudom, talán el kell hinteni a menekültek között, hogy Magyarország megnyitja a határt, ezek odacsődülnek és lehet üvöltözni az összes csatornán, hogy úúúúúúristentámadnak! Jó ötlet, nem?

Tegnap még hír volt, hogy a nemzeti hadiszaki – Németh Szilárd – több éve és totál máshol készült képekkel bizonygatta a közösségi oldalát olvasóknak, hogy a gaz migráncsok milyen veszélyesek. Miután a nyúljás pacal reklámarcán nevetgél a fél ország, azt hittem – én hülye -, reggelre eltünteti a nyilvánvaló hazugságot. Hát ponthogy nem. Igaz, az ő célközönsége a főnöknek hisz, nem a szemének. A kommenteket olvasgatva azonban úgy látom, nem olyan nagyon sok hozzászóló harcol Szilus és a Párt érdekében, lehetőleg utolsó vérig.

Azt hiszem, elég ennyi reggelre a jó hírekből. Hamarosan folytatódunk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!