Szeptember 30,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mert 2008-ban nem volt válság?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,732,405 forint, még hiányzik 1,267,595 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Természetesen a Fidesz reagált arra, hogy a DK ismételten a kormányt hibáztatta az országban kialakult tarthatatlan helyzetért. A kormánypárt reakciója nem más volt, mint hogy ha Gyurcsány lenne hatalmon, akkor minden még ennél is rosszabb lenne. Ezt már csak onnan is tudják, hogy annak idején nem volt sem háború, sem energiaválság, mégis súlyos problémák alakultak ki az országban. Ennek egyébként az volt az oka, hogy 2008-ban egy súlyos gazdasági világválságot éltünk éppen, amelyet szeret elfeledni a kormánypárt. Most is válság van persze, ez nem vitás, de annak kialakulása teljesen eltérő, hiszen nem egyik pillanatról a másikra tűnt el több ezer milliárd dollár a világpiacról, hanem idővel romlik a helyzet.

Gyurcsányék újra tönkre tennék az országot – közölte a Fidesz a DK-s Barkóczi Balázs nyilatkozatára reagálva csütörtökön az MTI-vel.

A nagyobbik kormánypárt közleményében azt írták: Gyurcsányékkal semmiféle védelem nem lenne az egész Európát sújtó háborús infláció és energiaválság ellen, mert ők végig támadták a rezsicsökkentést és az árstopokat. Felhívták a figyelmet arra, hogy a rezsicsökkentésnek köszönhetően egy átlagos fogyasztású család ezután is a valós piaci ár hetedéért kapja az áramot, a gázt pedig a tizedéért. Emellett érvényben van a benzin- és az élelmiszerárstop, “a baloldalt azonban mindez nem érdekli” – tették hozzá.

“Gyurcsány, ha tehetné újra megvágná a családtámogatásokat, elvenné a 13. havi nyugdíjat és Európa legdrágább rezsijét fizettetné a magyar családokkal” – fogalmaztak. Hozzáfűzték: a “baloldalon most is erre készülnek, rezsi- és adóemelő politikával újra tönkre tennék az országot, pont mint amikor kormányon voltak, csak akkor se háború, se energiaválság nem volt”. Barkóczi Balázs csütörtöki online sajtótájékoztatóján azt mondta: egyre több dologról kénytelenek lemondani a családok, szakértők szerint várhatóan ősszel fog tetőzni az “orbáni infláció”.(MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!