Október 21,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mérhetetlen kár

Jó reggelt mindenkinek, talán szerda van, de ez egyáltalán nem biztos és pláne nem fontos! Főleg mert én tényleg csak egy kis ideig nem figyeltem oda, és megint híresek lettünk. Vagy valami. Én egy árva szót nem fogok erről a köpedelemről szólni, nem is szükséges. Igen, közkívánatra összeizzadták egy magyarázatot, csak egyszer lenne így ötösöm a lottón, amennyire szánalmasan és kiszámíthatóan működik a propaganda. Még akkor is, ha a Konok Péterre hajazó ideológiai előfutárokig és egy Vlagyimir Iljics Uljanov nevű elmebetegig kellett ezúttal visszatekerni a történelem kerekét, hogy a mezei – éppen elbizonytalanodó – rajongó el tudja helyezni a térképen azokat az embertestben újjászületett férgeket, akikhez Gyurcsány Pelenka Gate Ferenc és az ő sajtója meg annak a sajtónak az egyik fekálialelkű olvasója hasonlít. Idézek a tutitból, sőt még a linket is iderakom:

Orbán Ráhel a férjével és közös kisbabájukkal Horvátországban szaros pelenkát dobtak az út szélérre. Ez, ugye, „tény”. Mármint… a Nyugati fény nevű szarkupac szerint. Amely szkriptális trágyadombnak egyik fekálialelkű olvasójuk küldte meg a „hírt”, méghozzá képekkel egyetemben. A képeken… a képeken azt látjuk, hogy Orbán Ráhel megy, kezében a pelenkával. Pont. Aztán Orbán Ráhel jön, kezében nincs pelenka. Pont. Végül a pelenka az út szélén. Pont.

A történet sajnálatosan még ennél is cifrább. Ugyanis mindez külföldön történt. S a képekkel megtámogatott lejárató cikk, ami bozóttűzként járta be a DK-s aljanép oldalait, villámgyorsasággal jutott vissza Horvátországba. Az ottani lapok pedig vezető hírben közölték a történteket. Minden információjukat egy magyar szennylapból véve. Egy manipulált, pártszimpatizánsi fotósorozatra alapozva. Mert az emberek (nem a horvátok, nem a magyarok, hanem mindenki) már csak ilyenek. A jó, a szép, a nemes, a tiszta nem kell nekik. Csak a mocsok, csak a szenny.

És vajon hogyan fogadja ezt az egyszerű horvát ember, akinek fogalma sincs az itteni belpolitikai viszonyokról? Ahogyan én is fogadnám fordított esetben. Mélységesen fel lennék háborodva. No, így is fel vagyok. Csak nem ezért az álszemetelésért. Hanem azért a mérhetetlen kárért, amit ezzel nekünk, magyaroknak okozott egy idióta mocskos aljadék libsi. 

Az a helyzet, hogy ezen az ökölbe szorult, karakterre fizetett elsikálózsenin csak röhögni lehet, ezt javaslom mindenkinek. Még akkor is, ha abban, amit ír, tökéletesen benne foglaltatik egy nemzetnek nem feltétlenül nevezhető nép minden tragédiája. A felelősséget soha semmiért nem vállaló, szellemi tohonyaságból ki nem látszó, de az örökös ellenségkereséstől és annak menetrend szerinti megtalálásától megrészegült kis nemzet nagy tragédiája. Ja, és ízlelgessük a szókapcsolatot: lejárató cikk. Istenem, de gyönyörűen szól: az egyik lejáratástól a másik lejáratásig élő napos oldal picsog azon, hogy lejáratás esete forog fenn. Egyszerűen tö-ké-le-tes!

Akkor nézzük az egyebeket. Szerintem fontos kérdés az, ami az LMP-ben történik, és lehet, hogy végre egyet fogok érteni az állampárt tegnap ügyeletes elemzőjével abban, hogy Szél Bernadett lemondásával újra a nettó schifferista irányt veszi fel a párt. Ami annyit jelent, hogy nem szabad a balliberális oldalhoz simulni, és nemzeti kérdésekben közös nevezőre kell jutni a jobboldallal. Szél Bernadett társelnöki karrierjének meg – szintén szerintem – az a legnagyobb tanulsága, hogy úgy nem lehet pártot vezetni, hitelesen politizálni és néminemű karizmát is felmutatni, ha az embert a háttérből szaros madzagon rángatják. Mert abból az lesz, hogy az embernek lépten és nyomon szembe kell köpnie magát azért, mert amit esetleg valóban gondol, és véletlenül hangosan ki is mondja, abból másnap ki kell hátrálnia, mert szembemegy a hátsó vonalból kiadott ukázzal. Szóval jön Schiffer és a Keresztes László Lóránt nevű társelnök által képviselt sajátos nemzeti érzelem, ami nem a bal-, hanem a jobboldalhoz közeledésben érhető tetten (ITT egy minapi szép példája ennek a közeledésnek). Szép lesz, pedig már eddig is szép volt. Nekem a messze legkedvencebb pillanatom az volt, amikor Schiffer kisegítette az akkor kétharmados többséggel nem rendelkező kormpánypártokat, hogy alkotmánybírókat tudjanak választani. És meg is magyarázta. Gyönyörű az élet a NER-ben, ha egyszer az ember megtalálja az ő helyét Orbán sakktábláján.

Tudom, hogy már vagy két napja elmúlt a szent nemzeti ünnep, de még nem tudtam feldolgozni, hogy miközben mindenféle országok is üzentek a nagyszerű magyar népnek e jeles alkalomból, a Facebook-huszár Döbrögi tényleg semmit nem bírt kipakolni legalább a méltán népszerű közösségi oldalára, hogy nesztek birkák, mégiscsak jár nektek egy ennyi. Pedig máskor milyen bőszen tolja a tartalmat az összes diktátorhoz dörgölőzéséről, meg a brüsszeli csatákról, meg a mindenekről.

Nem baj, ezért a mulasztásért maximálisan kárpótol, hogy a nemzetbiztonsági kockázatnak nyilvánított sötét alak, Jordánia tiszteletbeli konzulja, Zaid Naffa legalább előkelő helyről, Káder János közeléből, a díszpáholyból nézhette végig az állami ünnepséget. Jó, hát korábban meg a parlamenti karzatról nézte végig, ahogy Döbrögi esküt tesz és ezzel negyedszerre is beül a miniszterelnöki székbe, tehát nem is hír ez. Viszont a legparádésabb az egészben, hogy már megint senki nem hajlandó kinyögni, mégis ki hívta meg az embert. A másik meg, hogy miközben a csávó elhasalt az átvilágításon, mert valószínűleg egy nagypályás bűnöző, a haverjai azt bírják mondani: tiszteletbeli konzuli tevékenységével kapcsolatban semmilyen kockázat nem vetődött fel.

Ilyen apróságokkal nem foglalkoznak az elvtársak, ellenben készen állnak ők a bevándorlási különadó beszedésére. Az illegális bevándorlást támogató szervezeteknek augusztus 25-ig kell bejelentkezniük a NAV-nál, első adóbevallásukat szeptember 15-ig kell leadniuk. Ez annak fényében szintén lenyűgöző, hogy közben éktelenül dolgoznak a menekültek éheztetésén, mert ők viszont nem csak hogy nem támogatják a bevándorlást (a fasz se támogatja különben), hanem még a legócskább emberi jellemtelenségüket is latba vetik, amikor náluk szerencsétlenebbeket kell szívatni. Az éheztetés kínzás ugyan, de mivel ez a magyar nép egyes csoportjainál hagyományőrzésnek minősül, ezért a régi vágású kereszténydemokrácia szellemében a menekültekkel is éreztetni kell, hova jöttek.

Tegnap az MTI-nek megint sikerült a bravúr, úgy számoltak be Lölö milliárdos érdekeltségének nem tudom milyen megmozdulásáról, hogy egyszer sem írták le a csúti mangalicaszerelő nevét. Ez csak zárójel. Onnan jutott eszembe, hogy Lölö mester a komplett lappiacot is felvásárolja most már, ha nekikezdett a melónak. Kettő kivételével (ami viszont Vajna András Györgynél marad) mindegyik vidéki lap a fogalmatlan üzleti zseni birtokába kerül. Mégpedig úgy, hogy a Mediaworks nevű cége összegyógyul a Népszabadság kinyírását levezénylő Pecina nevű osztrák gazember üzletember cégével. No, nem mintha az egész nem csak puszta formalitás lenne, de akkor is. Zabálnak, zabálnak, mindent felzabálnak. Csak ez az átkozott baloldali médiatúlsúly ne lenne. Meg az idióta mocskos aljadék libsik.

Jó hír a végére: lényegében elköltöttük a 2020-ig rendelkezésre álló uniós pénzeket, pedig az EU még csak az összeg egyötödét utalta át. Mégpedig azért, mert rengeteg vitás ügy van a kormány és Brüsszel között, ha ezek egy része meg is oldódik a közeljövőben, akkor is várható némi forrásvesztés. Nem baj, mert legalább az államháztartás hiánya már július végén elérte az éves hiánycél 109 százalékát, ami nem kapcsolódik semmihez, csak úgy mondom.

Éljünk mi! Szép napot mindenkinek, később is lesz nap, mi itt leszünk!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!