November 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Megvédték a keresztény hazát!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,517,026 forint, még hiányzik 1,482,974 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hős határőreink Na még egyszer: a román határőrök megvédték nemzetünket, a keresztény hazát, Európa bölcsőjét! Ötven méterrel a román-magyar határ vonala előtt megállítottak egy 16 fős afgánokból és irakiakból álló csoportot. Noha ez egyébként régebben is előfordult, akkor még nem verekedte be magát az MTI hírei közé, hiszen lényegében semmi meglepő nem történt. Mióta azonban migránsválság (és szükségállapot) van – nálunk mondjuk a Fidesz saját definíciója szerint sincs – azóta egyetlen feltartóztatott menekült is világszenzáció. Legyünk abban is biztosak, hogy ezt is majd a határkerítés, azaz Orbán Viktor (bank)számlájára írják. A rendőrség is vélhetően hamarosan megírja, hogy megsokszorozódott a Magyarország felé érkező menekültek száma.

Ötven méterrel a román-magyar határ vonala előtt állítottak meg a román hatóságok az éjjel egy 16 fős migráns csoportot, amely a zöld határon át próbált Magyarországra jutni – közölte honlapján szerdán a román határrendészet.

A csoportra a Bihar megyei Bors község térségében figyeltek fel hajnali 2 óra tájt a határrendészek. A határsértőket az utolsó pillanatban sikerült megállítani, mielőtt még átlépték volna az államhatárt.

Az előzetes vizsgálatok szerint a csoportban 15 és 31 év közötti, iraki és afganisztáni származású fiúk és férfiak voltak. Valamennyien menedékjogot kértek korábban Romániában. A román hatóságok tiltott határátlépési kísérlet miatt indítottak vizsgálatot az ügyükben. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!