Február 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Megtámadták a keresztény közösségünket és kultúránkat! Védjük meg!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,653,101 forint, még hiányzik 1,346,899 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Ma éjjel jött a hír: valakik megrongálták a tamariska-dombi kálváriát. Korán reggel személyesen is tapasztalhattuk, hogy a tegnap esti órákban szándékos rongálás történt a szent helyen. Mivel mindezt Pünkösd vasárnapján követték el, feltételezhetjük, hogy a tett mozgatórugója aljas provokáció és/vagy a kereszténység elleni vak gyűlölet lehetett.
Arra kérjük a csepelieket, hogy fogjunk össze, ne engedjünk az erőszakos emberek nyomásának, ítéljük el a vandalizmust, a gyűlöletkeltés minden formáját, közösen védjük meg keresztény közösségünket és kultúránkat!
Bízunk az igazságszolgáltatásban, reméljük, hogy gyorsan fény derül az elkövetők személyére, akikre példás büntetés vár!

Németh Szilárd
országgyűlési képviselő

Borbély Lénárd
polgármester

A fenti hírt Németh Szilárd ex-rezsibiztos közölte Facebook oldalán. Pünkösdkör tehát valaki megrongált egy Jézus szobrot, mely Németh értelmezésében egy erőszakos nyomás, mellyel szemben meg kell védeni keresztény közösségünket, valamint kultúránkat. Mondja ezt az a politikus, akinek a kormányszintű provokációval, megbélyegzéssel és rasszizmussal semmi gondja nincs. Ő magát szentnek hiszi, miközben úgy uszít ő maga is a menekültekkel szemben, mintha nem lenne holnap. Keresztényi közösségről és kultúráról beszél akkor, amikor a magyar kormány közreműködésének hála külföldi turistákra, Feket Pákóra, valamint megszámlálhatatlan más sötétebb bőrű és/vagy kendős férfira és nőre hívják ki a közösség lakói a rendőrséget.

Keresztényi összefogásra szólít fel a gyűlöletkeltés ellen, amikor egy, a menekülteket elszállásolni kívánó vendégház tulajdonos kocsijának kerekeit kiszúrták, őt pedig halálosan megfenyegették, hála a kormány politikájának. Akkor nem szólítottak fel összefogásra a vandalizmus, valamint gyűlöletkeltés ellen. Akkor kussoltak és asszisztáltak az egészhez. Most, két letört fa kar miatt viszont azonnal kereszténység elleni támadást kiáltanak. Ezek a kormányunk értékei. A vandalizmus az vandalizmus, elítélendő minden formában. De túldimenzionálni talán nem kellene, főleg a tények ismerete nélkül. Két fa kar többet ér mint az emberek élete. Köszönjük ezt is a nemzeti kormányunknak!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!