Május 31,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Megsértődtek a nácik

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,171,738 forint, még hiányzik 1,828,262 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szegény Dúró Dóra nagyon csalódott, ugyanis a soros sajtótájékoztatójára egyetlen sajtóorgánum sem volt kíváncsi. Ez mondjuk nem annyira nagy baj. Dúró kijelentette: a Mi Hazánk Mozgalom leállíttatná az úgynevezett roma integrációs programokat (ezek különben egyáltalán nem úgynevezettek, hanem valóban ez lenne a céljuk: a romák integrációja), elvenné a szavazati jogot az írni-olvasni nem tudóktól, valamint az iskolákban igenis helye van a szegregációnak. Ezek a kijelentések elég egyértelműen indulatokat váltottak ki, amelynek apropóján az Országos Roma Önkormányzat a Mi Haznánk betiltását szeretné látni.

Ez a követelés egyáltalán nem meglepő, pláne ha megnézzük a „párt” elmúlt időszakban kifejtett tevékenységét. Ne legyünk naivak, a Fidesznek szüksége van a szélsőjobboldali szervezetre, ezért még csak hasonló sem képzelhető el a közeljövőben, nemhogy Toroczkaiék politikai vállalkozásának betiltása. Mindenesetre azt jó látni, hogy a kutya, de legalábbis a sajtó nem volt kíváncsi Dúró náci eszmefuttatására.

Az Országos Roma Önkormányzat be akarja tiltani a Mi Hazánk Mozgalmat

Leállítanánk az ún. roma integrációs programokat, elvennénk a szavazati jogot az írni-olvasni nem tudóktól, és egyedüli pártként vallja a Mi Hazánk azt is, hogy az iskolákban igenis helye van a szegregációnak. Az ORÖ válasza minderre az: tiltsák be a Mi Hazánk Mozgalmat! Az erről tartott sajtótájékoztatómra egyetlen médium sem jött el.

Dúró Dóra
elnökhelyettes
Mi Hazánk Mozgalom (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!