Október 24,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Megjegyzés nélkül

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,656,490 forint, még hiányzik 1,343,510 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tényleg nem kommentálom. Csak a hír így, a maga pucér valóságában.

Karácsonyig tartó gyűjtést hirdet az üldözött keresztények javára a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) – közölte Tóth Tamás, az MKPK titkára a testület őszi rendes tanácskozása után tartott sajtótájékoztatón csütörtökön, Budapesten.

 Tóth Tamás elmondta: a felajánlásokat a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia 11100104-18181490-14000003-es bankszámlaszámára várják. Megjegyezte: két évvel ezelőtt már tartott hasonló gyűjtést a magyar katolikus egyház, akkor 126 millió forint adomány gyűlt össze. 
    Az MKPK titkára beszámolt arról, hogy a testület tanácskozásán részt vett Michael August Blume érsek, Magyarország új apostoli nunciusa, aki átadta a konferenciának szóló megbízólevelét Veres András győri megyés püspöknek, az MKPK elnökének. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!