Augusztus 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Megint egy sikersztori

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 949,660 forint, még hiányzik 2,050,340 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hurrá, már ez se az ő dolguk, le van passzolva a szar! Siker van? Háhogyne. Mégis jobb stadiont avatni, mint szociális intézményt, hát nem? De. Igaz, azt se akarja működtetni a kormányállamfidesz, mert az építés a valami (munkahelyteremtés, jó sok lenyúlható pénz, hurráljen), üzemeltetni nem, mert az nettó veszteség. Mondjuk az önkormányzatoknak is, de az kit érdekel?

A Máltai Szeretetszolgálat 1,89 milliárd forintos támogatást kap erre a feladatra. Gond letudva.

Egyébként a kormány sorra adja át az egyházaknak az idősotthonokat és azokat az intézményeket, melyek üzemeltetését jobb helyeken az állam vállalja magára. Erről (is) szól(na) a társadalmi szolidaritás. Amiből a kormány köszöni szépen, nem kér.

A máltai szeretetszolgálat működteti tovább a gödi Topházat

 A Magyar Máltai Szeretetszolgálat működteti tovább a Pest Megyei Topház Egyesített Szociális Intézményt – közölte a segélyszervezet szerdán az MTI-vel.

 A közleményben azt írták, a gödi Topház működésében hiányosságokat és problémákat tártak fel korábbi vizsgálatok, ezért az állam kérésére a máltai szeretetszolgálat vette át a majdnem 200 értelmi és halmozottan fogyatékos embert ellátó intézményt a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóságtól. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!