Május 10,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Még a végén kiderülne, hogy a bevándorlás helyett a Fideszt kéne sürgősen megállítani

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 518,579 forint, még hiányzik 2,481,421 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Halihó! Most akkor vasárnapig minden áldott nap tolni fogják bele az arcomba, hogy még hány nap van, ameddig ezt a mindmeghalunk trágyát kell zabálni? Ez volt tegnap, gondolom, idő kérdése, és ma is előkerül egy ilyen gyengeelméjűekre kalibrált szájbarágó. Biztosan emlékeznek az Ó-IÓ-CIÓ… kezdetű diktátoros visszaszámlálóra, amivel elszórakoztatta a közösségi oldalának és személyének rajongóit a miniszterelnök? Ez is valami olyasmi. Bár ez a szöveg egyenesen tetszik: Vasárnap állítsuk meg a bevándorlást! 

Na kérem szépen, ha nem is négy, de legalább két éve azt nyomják, hogy megállították a bevándorlást. Úgy értem, tényszerűen, dokumentálhatóan állítják, hogy  ők bebizonyították: meg lehet állítani. Tavaly szeptemberben, amikor az Európai Parlamentben a Sargentini-jelentést elfogadták, akkor az volt a hivatalos maszlag, hogy

Magyarországot és a magyar embereket azért ítélik el, mert „bebizonyítottuk, hogy a migrációra nincs szükség és a migrációt meg lehet állítani”.

Most, mióta a néppárti tagságát önként dalolva felfüggesztetta a Fidesz, és Orbán a hasonszőrű szélsőjobbos kétes figurákhoz dörgölőzik és és egyeseket közülük hősként ünnepel, az a kommunikációs varázsdallam, hogy

Magyarország a szárazföldön, Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter pedig a tengeren állította meg a migrációt.

Vagyis a magyar nyelv szabályai szerint a bebizonyítottuk, hogy meg lehet állítani, illetve megállítottuk azt jelenti, hogy az esemény megtörtént, a cselekvés be van fejezve, a migárció meg van állítva. Erre most kell megtudnia a kifordult szemekkel rettegő rajongótábornak, hogy majd csak vasárnap lesz itten megállítva a minden, már ha egyáltalán? És az majd hogy fog kinézni, amikor vasárnap hirtelen megállítják a bevándorlást? És pontosan kik fogják megállítani? Vasárnap hánykor állítják meg (hogy legyen időm felkészülni)? Tényleg hülye itt mindenki? De ennyire?

Tudom, hogy ha nem a Fidesz nyeri meg a tetves EP-választást, akkor lángba borulnak a gyökereink, a keresztény kultúránk megsemmisül, a az onokáink és ükonokáink pedig a migránsokkal vastagon behintett magyar ugaron szedik majd a gyapotot és idegen istenekhez imádkoznak. De! Nem lehetne esetleg mégis…..? Á, mindegy is. Nem lehetne. Ahova az állampárt eljutott, onnan már nem lehet visszafordulni. Ott már csak fejjel előre van a bullshit-rengetegben. Pedig a vasárnap este negyed kilenckor megállításra kerülő bevándorláson kívül, amit csak Orbán Viktor és a Fidesz tud megállítani, lenne miről beszélni.

Például rögtön az a legviccesebb – a migránsvinnyogás mellé helyezve -, hogy vajon Magyarországon miért nőtt több mint kétszeresére, azaz 113 százalékkal a nem uniós állampolgárokhoz hozzávágott letelepedési/tartózkodási engedélyek száma, amely 2017-ben így 117 026 volt az előző évhez képest? Csak azért kérdem, mert ezek szerint nem baj, hogy idejönnek és elveszik a kultúránkat és a homogén nemzetállamunkat. Vagy ez nem az a bevándorlás, mert ezen vastagon zsírosodott a Rogán-Habony-kör, ez rendben van? Az rendben van, hogy nincs egyetlen olyan uniós tagország, amelyben könnnyű betelepülni, mint Magyarországon? Nekem rendben van, csak ezt a gennyes, álságos kettős- és fideszbeszélt utálom, mint a szart. Amúgy időről időre eszembe jut: és a kötvényes Rogánt hol rejtegetik vajon? Régebb még el-elmerészkedett egy-egy lakossági agymosásra, de újabban se kép, se hang. Ő is a Strache-ügyben való magyarázkodás elől fut? Nem hiszem. Vagy ha igen, semmi oka rá, erre is megvan a magyarázat: Pecina az MSZP üzletembere. A kreténeknek ez is jó lesz, hétszentség, hogy ezt is beveszik. Orbán meg nyilván nem is ismeri Pecinát. Hát persze. Habonyt sem ismeri, pedig jó lenne, ha majd megerőltetné magát. A nyugdíjasokat hasbarugdosó munkanélküli gipszfaragó ugyanis a Kúria döntése szerint (odáig futott a sirámaival) bizony közszereplő.

Aztán itt a következő, bár ez sem vicces egyáltalán: 400 milliárd forintot bukhat Magyarország a szabálytalan közbeszerzések miatt. És ez csak a tízszázalékos büntetés, baszki. És ennek semmi köze ahhoz, hogy évek óta természetesen az ország legnagyobb földesurai (Mészáros és Csányi) kapják a legtöbb uniós mezőgazdasági támogatást. Naná, nekik Magyarország az első. Akinek nincs földje, mert minden a legnagyobb földesurak kezében van, az meg annyit is ér. Röviden: Csányi tavaly több mint 4 milliárd forintot kapott támogatásként, Mészáros Lőrinc agrárcégei pedig már a második legtöbbet, miközben egy átlagos gazda kevesebb mint egy millió forintot kap évente. Szép munka, derék, hazafias munka.

Visszatérve: állítólag az van, hogy a kormány kiszalajtott egy delegációt Brüsszelbe. Alkudozni. Gondolom, így állítják meg Brüsszelt, de ezt valamiért most nem verték nagy dobra, kussban van róla a sakálmédia, a migránshíradókban sem találni nyomát. Nyilván más lehetőségük nemigen van, hiszen még a végén kiderülne, hogy nem a bevándorlást, hanem a Fideszt kéne kurva sürgősen megállítani. A gonosz, sorosista, senki által meg nem választott Európai Bizottság arra jutott, hogy az uniós forrásból támogatott projektek közbeszerzéseinél igen sok a szabálytalanság, a közbeszerzés magyarországi ellenőrző rendszere nem működik megfelelően, így zavartalanul csapolhatják az uniós kasszát. Egyedi és rendszerszintű visszaélésektől hemzseg minden, amihez hozzányúltak. Például a 2015-2017-es időszakból 1200 milliárd forint összértékű közbeszerzést vizsgálva, az Európai Bizottság 29-ből 24 projektben talált kivetnivalót, ezért aztán úgynevezett „halmazati büntetést” helyeztek kilátásba. Ami azt jelenti, hogy az említett időszak több mint 4000 milliárd forintnyi közbeszerzései alapján ez akár 400 milliárd forint is lehet, ezek meg a 10 százalékos átalánykorrekcióért lobbiznak, ami ugye 400 milliárd. És ez a lehető legjobb, amit ebből ki lehet hozni. Remélem, Lázár Jánosnak is jól szolgál az egészsége.

Azt már csak félszájjal említem, hogy az Európa Tanács emberi jogi biztosa is súlyosan elmarasztalta Orbánék sikerkormányzását. Mióta az emberi jogok hivatalosan is handabandáknak minősülnek errefelé, tényleg röhejes számonkérni ezeken olyasmiket, hogy miért éheztetik a menekülteket; hogy mi a francért van érvényben a tömeges bevándorlás miatti válsághelyzet, amikor nemhogy válság, de helyzet sincs; hogy miért tolják az idegengyűlölet kampányait évek óta reggeltől estig; hogy a civil szervezeteket miért félemlítik meg és járatják le; hogy miért basszák szét a független igazságszolgáltatás maradékát, vagy hogy mi a gyászért nem sikerült még mindig ratifikálni az Isztambuli Egyezményt?  Nincs ezeknek idejük és kedvük baromságokkal foglalkozni, az Európa Tanács is Soros zsebében van.

Egyszerű ez, pont olyan, mint az Európai Bíróság által elmeszelt földtörvényük. Ha nem kedvező a döntés, márpedig nem kedvező, mert megerőszakolták a tőke szabad mozgásának jogát, akkor jön az egybites arcoskodás: a földtörvényt a bíróságon megtámadó Európai Bizottság a külföldi spekulánsok érdekeit védi. Ezt a félhülye is megérti, nem? A spekuláns szótól meg egyenesen ökölbe szorul. Aztán magyarázkodjon a Bizottság, ameddig rosszul lesz, hogy ők nem részérdekeket szolgálnak, hanem az uniós szerződések őreként kötelességük, biztosítani az EU jogszabályainak megfelelő alkalmazását. És kit érdekel, ha az állampártot kétharmaddal megválasztották? Akkor nekik ne ugasson az Európai Bizottság, az Európai Bíróság meg kenje a hajára a döntéseit. Így.

Németh Sándor hittérítő is megmondta, mert ő is kibaszottul ismeri a magyar nép lelkét és bátran beszélhet a nevében:

Nagy botrány volt számomra, megnéztem Orbán Viktor szereplését Sargentini-jelentése kapcsán. Kiakadtam, hogy hogy van ez, micsoda strukturális zavar van itt, hogy elkezdik a magyar választópolgárok többsége által megválasztott vezetőt kiosztani ott, keresztvizet levenni róla, és olyan hangnemet engednek meg, amely minden jóérzésű magyar embert sérthet. 

Hát nemtom, Sándorom, én nem sértődtem meg, sőt. Fogalmam nincs, miről beszélsz. Milyen hangnem? Szidták az anyját? Nem? Akkor meg? És nem a magyar választópolgárok többsége, Sándor! A hajlott gerinc, a szervilis hajbókolás, csak az ne lenne. És a végére egy menő cím az egyik bugyorból, ahol mindig minden rendben van: Orbán Viktor Európa legerősebb vezetője, nem Merkel, vagy Macron. Höhö. Egy migrációellenes brit politikai aktivista mondta ezt exkluzívban, tehát tuti úgy van. Mert a politikai aktivistákat amúgy gyűlölik (Soros), de ha Orbánt dicsőítik, akkor rendben van. Jobb napokat kívánok, mindenkinek!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!