Szeptember 30,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Más tollával…

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,016,490 forint, még hiányzik 983,510 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Na, ez a baj az ellenzéki pártokkal. Az MSZP – vagy annak a társelnöke, ami már szinte mindegy, amennyien maradtak – most háborodik fel Szijjártó egyiptomi útjának költségein. Szép tőle, de ezt nem az MSZP, nem is bármelyik parlamenti párt, vagy képviselő derítette ki a nem kevés fizetéséért, hanem az Átlátszó. És nem most, hanem február elején, most pedig júniust írunk itt, legalábbis ahol én vagyok.

Komjáthi Imre most tesz fel kérdést mindenkinek, holott csak el kellene olvasnia a sajtóban a válaszokat, például az Átlátszón. Amit akár támogathatnának is a tisztelt képviselő urak és hölgyek, bizonyára futná a fizetésükből. Ha már a munkát helyettük végzik el. (link kommentben)

 Felháborodását fejezte ki az MSZP társelnöke hétfőn Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tavaly februári kairói útjának költségei miatt.

Komjáthi Imre az MSZP Facebook-oldalán közvetített sajtótájékoztatón azt mondta, 5,5 millió forintba került a repülőgépen felszolgált vacsora, míg az internetszolgáltatásra hétmillió forintot költöttek.
    Azt mondta, a külügyminiszterrel 49 üzletember is utazott, így személyenként 102 ezer forintot “kajáltak el az urak”. Szerinte minden jóérzésű, hétköznapi ember joggal háborodik fel az út költségein.
    “Amikor magyar családok százezrei mindennapi kenyérproblémával küzdenek, akkor egy honvédségi gépen maximum kanálgéppel, csajkából babgulyást ehetnének az urak” – fogalmazott.
    Az ellenzéki politikus közölte, két hete írásbeli kérdést tett fel Szijjártó Péternek az úttal kapcsolatban és azt a választ kapta, a külügyminiszter a Magyar Honvédség repülőgépein utazik külföldre. A repülőgépek üzemeltetési kérdéseivel kapcsolatban a külügyminisztérium nem rendelkezik hatáskörrel – idézte a választ.
    Jelezte, írásbeli kérdéssel fordul a honvédelmi miniszterhez egyebek mellett azt tudakolva, milyen menüt szolgáltak fel a fedélzeten. Milyen eljárás keretében választották ki a fedélzeti internetszolgáltatót? Mi alapján választották ki Szijjártó Péter küldöttségének üzletember tagjait? Mekkora összeggel járultak hozzá az üzletemberek az utazás költségeihez?
    Komjáthi Imre a sajtótájékoztatón Iványi Gábornak, az Oltalom Karitatív Egyesület alapítójának kenyeret adományozott 102 ezer forint értékben. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!