Szeptember 30,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Márki-Zay a CPAC konferencián

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,016,490 forint, még hiányzik 983,510 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A vidékre száműzött, egykori mindenhez is értő miniszter sem maradhatott ki a szélsőjobbos orális önkiszolgálásból. Biztosan bizonyítania kell a hűségét, ha vissza akar kapaszkodni a trón közelébe. Márpedig vissza akar, hiszen csak akkor van esélye arra, hogy az első adandó alkalommal belecsüccsenjen a tutiba. Igazán nagyon örülök neki, hogy sikerült legyőznie Márki-Zay Pétert. Biztos vagyok abban, hogy ez nagyon érdekelte a közönséget, akik egytől egyig tisztában vannak vele, hogy kicsoda Márki-Zay, valamint csukott szemmel is megmutatják a térképen, hol van Hódmezővásárhely.  (link kommentben)

 

A liberális hálózat már nemcsak globális, hanem immár lokális is, képes egy kisváros konzervatív közösségébe is beépülni – jelentette ki az építési és közlekedési miniszter pénteken a CPAC Magyarország konferencián.

 Lázár János az Alapjogokért Központ által szervezett Együtt erő vagyunk! című rendezvényen azt monda, a magyar szuverenitás ellen a tavalyi országgyűlési választásokon vívott “proxy háborúnak” az országos politikában, sőt a magyar külpolitikában húzódó mellett egy vidéki frontvonala is volt.
    Míg Orbán Viktor országosan győzte le a liberálisokat, ő helyben, Hódmezővásárhelyen bizonyult erősebbnek az egyesült – és “ma már tudottan dollármilliókkal pénzelt”, pontosabban, illegálisan finanszírozott – baloldali ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjeként is induló Márki-Zay Péternél – emlékeztetett a politikus.
    A miniszter úgy fogalmazott a hódmezővásárhelyi polgármester nem a helyi ügyeket vitte fel az országos politika fórumaira, hanem az országos vitákat vitte le helybe, hogy megossza vele a közösséget. És ezt jól csinálta, “a rosszban mindig a liberálisok a legjobbak” – tette hozzá.
    A Hódmezővásárhelyen és térségében 2002 óta folyamatosan országgyűlési képviselővé választott Lázár János tanulságként említette, hogy nyerni ugyan lehet felülről is, de győztes csak alulról maradhat a politikus.
    Miniszterként is, országgyűlési képviselőként pedig különösen jelen kell lenni a hétköznapokban, hogy a választópolgárok érezzék: van egy saját emberük a törvényhozásban – hangsúlyozta. Szavai szerint azért, hogy érezzék: “mi konzervatívok vagyunk a garancia arra, hogy semmilyen döntés sem születik róluk, nélkülük”. “Legyünk hát bátran a választóink lobbistái, a közösség ügyes-bajos dolgainak hatékony megoldó emberei !” – szólított fel.
    A konzervatív politikusokat ettől az se kell, hogy eltántorítsa, ha a liberális média ezért populistának nevezi őket. Ha a populizmus ellentéte a mai magyar ellenzéket jellemző cselekvőképesség hiánya, “akkor legyünk büszkék erre a címkére” – tanácsolta Lázár János.
    A miniszter kitért arra is, hogy sajnos a konzervatívok is követtek el hibákat. Ezek közül az erő témáját említette. A német konzervatív vezetés lemondott a hadiipari fejlesztésekről, a hadsereg megerősítéséről, az európai konzervatív vezetés feladta az egységes európai hadsereg projektjét, sőt a különböző konzervatív kormányok a hátárvédelem kérdésében sem voltak mindig egységesek. Történt ez annak ellenére, hogy a problémát a magyar kormány jó előre jelezte.
    A politikus hangsúlyozta, a békéhez is erőre van szükség. A béke elérésére a szuverenista erők és kormányok szövetségében van esélyünk. Háborút csak a liberális elitek akarnak. A tömegek Európában békét akarnak. Hiszen a háború drága: emberéletben, gazdasági fejlődésben, fogyasztói árakban mérhető ára van. “Ezt az árat pedig nem vagyunk hajlandóak megfizetni mások helyett” – mondta. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!