Február 4,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Már megint a családok éve

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 113,165 forint, még hiányzik 2,886,835 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! Máris itt a szombat, mindjárt vége a hétnek, június elseje van, tehát a májusnak és a tavasznak máris vége van. Meg nekem is. Holnap még egy kis Edgar, aztán búcsút veszünk, mert jobb nélkülünk az élet. Vidámabb. Vagy nem tudom. Azon töprengtem a napokban, hogy franctudjamilyen Gabóról kellene beszámolnunk és Vévé Bébé pucsításáról. Esetleg villantásáról. Mert ezek jönnek szemben vadhajnalban és mindig szembesülök vele, mennyire tahó vagyok. Lövésem sincs, ki kicsoda és miket kellene róluk tudnom, amiket nem tudok. Szörnyű.

A DK kéri a levélben leadott szavazatok vizsgálatát a Kúriánál. Helyes. Merthogy szerintük lehet, hogy már nem is él, aki szavazott, más szavazott helyette és a fene sem tudja ellenőrizni, mi van. Ez is fontos, de az is kérdés lehetne – az én fejemben biztosan az -, hogy egy nem uniós országban élő ember hogyan és miért voksolhat uniós szavazáson? Mi a franc köze van neki ehhez? Nem itt él, nem uniós tagországban él és leszarom, mennyire kicsi mértékben, de beleugat valamibe, amihez semmi köze a világon nincsen.

A főneres, a puritán stikamilliárdos meg ünnepeli a szülinapját. Szokása szerint nem kampányol, éppen csak az unokájával fotózkodik a Karmelitában, hadd pukkadjon a liberális maffia. A szerető nagypapi, aki annyira elfoglalt, hogy az unokát kell behurcolni hozzá a dolgozóba. De még ott is ki kell menni a fotóhoz az erkélyre, amit direkt ezért véstek a kolostorba. Nem lehetne legalább azt a szerencsétlen gyereket kihagyni ebből? Ő nem tehet semmiről. Fog még éppen eleget szégyenkezni a nagyszülei és a szülei miatt. És hát ha van igazság, azzal is szembesülnie kell, hogy vége a luxusnak, elillant a kolbászból font kerítés. Elég stressz lesz az, nem kellene még fokozni is.

Figyelem!

Az elvtelen politikai alkuk, a hedonista és korrupt elit, a túlburjánzó bürokrácia, a pazarló közpénzfelhasználás és a gátlástalan hatalomgyakorlás államának jelképeként rögzült az egyetemes történelmi emlékezetben az a Bizánc, amelynek a történelmi példája nem lenne szabad, hogy megismétlődjön a XXI. század Európai Uniójában.

Na, miről van szó? Kicsit segítek: a nyolcaskáról van a szöveg. Szóval nem Orbániáról, hanem Brüsszelről. Jó, mi? Én ilyen önkritikátlan, szervilis hülye lennék, tuti meg sem szólalnék.

A pápa közben megérkezett Romániába. Szinte hihetetlen, de nem Orbán Viktor, nem Semjén Zsolt, de még csak nem is Kövér László fogadta, hanem Románia vezetői és egyházi méltóságai. Szegény KDNP meg ott ácsorog a visszeres lúdtalpain, kicsiny bokréta a kézben és várják, csak várják Ferenc pápát, hogy fogadhassák végre. Érdemesebb lenne beugrani egy lottózóba, ott bárki fogadhat.

Szerencsére hasít az ország, fejlődünk, emelkednek a bérek, jobban élünk, mint tíz éve. Mármint nem konkrétan mi, hanem ugye az, aki kiemelkedően szorgalmas, okos és ügyes. Például Orbán Viktor zseniális apja, mert 2 milliárd (2000 millió) adózás utáni eredményt értek el a cékei. Magyarul: ennyi a tiszta nyereség azokban a cégekben, melyekről biztosan tudható, hogy Orbán Győző tulajdonában vannak. Magyar csoda ez, hiszen a papa is eléggé későn érő típus, hosszú évtizedekig nem adta jelét a vállalkozói vénának, aztán egyszercsak hopplá, elkezdett hasítani. Ugyanígy járt a felcsúti gázszerelő is, benne is vagy negyven évig ott szunnyadt a zseni aztán hirtelen előtört. Olyannyira, hogy most ő a második leggazdagabb hazánkfia. Szegény Tiborcz István nemközszereplő csupán a harminckettedik leggazdagabb, kaparhat, hogy beérje a mestert. Ő korábban kezdett kibontakozni, mint üzleti fenomén. Konkrétan akkor tehetségesedett meg nagyon, amikor Orbán Ráhelben látta meg gyermekei jövendő anyját.

Más:

A Belügyi Érdekegyeztető Tanács Munkavállalói Oldalát alkotó szakszervezetek (a BRDSZ, az FRSZ, az RSZV, az FBVSZOSZ, a BVDOSZ, a HTFSZ, az FTSZ, az RKDSZ, a TMRSZ, a PVDÉSZ, valamint a VPDSZ) sajnálatukat fejezik ki, hogy a mai BÉT ülésen a Belügyminisztérium vezetése a munkavállalók anyagi és szociális helyzetének javítása, valamint a fluktuáció megakadályozása érdekében ismételten nem tett semmilyen érdemi javaslatot 2019. évre.

Kiadó: Független Rendőr Szakszervezet (MTI-OS)

Magyarul: a rendőrök munkakörülményeinek javítása és a bérük rendezése pontosan annyira fontos a magyar kormánynak, mint mondjuk egy új autóflotta beszerzése, egy stadion felépítése, Orbán Viktor várbeli puritán munkahelye vagy a hadsereg számára vásárolt repülőgép, amit az önfeláldozó miniszterelnök tesztel folyamatosan, hogy elég jó lesz-e a katonáknak. Ja, mégsem. Mondjuk nem is várható, hogy bármit lépnek ebben az ügyben, hiszen a rendőrök esküt tesznek és ennek megfelelően meg fogják védeni a kormányt, akármi történik is. Vagy nem.

Már megint többet locsogtam, mint amennyi reggel még egészségesnek minősül. Úgyhogy húzom elfelé a belemet, de hamarosan ismét itt vagyunk és beszólunk szokásunk szerint. Kellemes ébredezést addig is. Éljen a kávé!

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!