Május 10,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Már egy jó ideje összefogásra szólít fel a társadalom

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 518,579 forint, még hiányzik 2,481,421 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A DK ma tartja tisztújító kongresszusát Budapesten, amelyen a párt vezetője, Gyurcsány Ferenc ismételten teljes összefogásra szólított fel. Az emberek többsége már évek óta szajkózza, hogy ahhoz, hogy ténylegesen is érvényesüljön az ő akaratuk, arra van szükség, hogy ne tucatnyi különböző párt képviselje különböző zászlók alatt az érdekeiket. A tényleges akarat kinyilvánításához redukálni kell a jelölteket. Ezt az önkormányzati választások is tökéletesen megmutatták, ezért fölösleges másban gondolkodni. Gyurcsány elmondta azt is, hogy egy több mint 100 ezer ember megkérdezésével készített felmérésből az is kiderült, hogy az emberek többsége (93%) teljesen ellenzéki összefogást szeretne.

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke és a párt politikusai is a teljes ellenzéki összefogás mellett emeltek szót a DK vasárnapi, budapesti tisztújító kongresszusán.

A pártelnök beszédében úgy fogalmazott: egyszerű a képlet, ha az ellenzék összefog, akkor győzni fognak 2022-ben. Elmondta, hogy az elmúlt napokban internetes felmérést végeztek, a több mint 108 ezer válaszadó 93 százaléka azt felelte, hogy teljes ellenzéki egységre van szükség. Az emberek azt mondják, hogy egy miniszterelnök-jelölt és egy közös lista kell, valamint mindenütt közös egyéni jelölteket kell állítani – jelentette ki.

Gyurcsány Ferenc hangsúlyozta: közös akaratból közös lista, közös listából közös győzelem, közös győzelemből pedig közös Magyarország lesz. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!