Október 4,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Manyika néni Origót ír

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 87,668 forint, még hiányzik 2,912,332 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Riadó kurvák, ég a kocsma!

Nyugi. Nincs vész, csak én vagyok a reggeli ügyeletes. Mindenki tegye le szépen a telefont, nem kell zaklatni hülyeségekkel a tűzoltó bácsikat. Van azoknak elég baja nélkülünk is.

Ha esetleg Dell fejlesztőt is üdvözölhetünk olvasóink között, akkor üzenem: baromira nagyon hülye volt az az illető aki kitalálta, hogy a laptop szóköz billentyűje ne kétoldalt érzékeljen, hanem csak középen. Ha nem tudták, most szólok: normális ember nem középen nyomja izomból ezt, hanem a szélén billent. Puszika.

Miután a DK meghirdette a 7 pontos programját, fideszék máris reagáltak. Sorosmigráns! És ezt végtelenítve elölről hátra és vissza. Szerintem már a saját híveik is erősen unják. De ha ők nem, én például rettentően.

A zorigón széjjel pillantottam, hogy mi a helyzet, elfoglalták-e már Röjtökmuzsajt a migráncsok. Ha azt még nem is – vagy csak tapintatból nem írta meg a zorigó székházát pucováló takarítónéni, aki általában a cikkeket írni szokta mostanság arrafelé, de a németeknek végük van, az biztosis. Rémálommá váltak a német hétköznapok! Ezt nem én állítom, mert nem tudom. Nem vagyok ott, a kint élő ismerőseim meg valószínűleg baromira mázlisták, mert jól elvannak ott maguknak. De nem csak a németeknél van ám gáz, hanem: Egekben a migráns bűnözés, tarolhat a svéd jobboldal. Ezt is ott láttam. Jajistenem, hová meneküljek? Alighanem Hejőpapiba fogok költözni. Évek óta készülök – ha nem is lakni, legalább megnézni – olyan vicces neve van. Onnan nincs véletlenül olvasónk? Milyen hely az? Jöhetek?

A nap, a hét, de talán a hónap cikke is a zorigón látott napvilágot, ezt is Manyika néni, a takarítónő írhatta egyrészt a névtelenség, másrészt a kifinomult stílus, harmadrészt az összeszedett és logikusan levezetett gondolatmenet alapján vélem én így. Volt ugye egy bírósági tárgyalás, Nagy Blanka pert nyert Manyika néni lapja ellen. Merthogy azok hazudtak, Blanka bizonyította, hogy soha nem állt bukásra semmiből és most sem áll (basszus, nem pöpec, hogy az unatkozó magyar bíróságnak ezzel kell foglalkoznia? Hát kinek mi köze van ahhoz, hogy bukásra áll vagy sem akárki rajta és a szülein kívül? Ez már a legalja, vagy ásunk tovább?), a bíróság ezt elfogadta, de nem marasztalta el Manyika nénit azért, mert azt állította, hogy Nagy Blanka lóg a suliból is, mert az már vélemény. Erre most Manyika néni írt egy diadalmas cikkentyűt padlósika közben, hogy nalám, győzött! Ezt onnan lehet tudni, hogy aki erről cikket írt a hávégén, az Havas Henrik tanítványnője (így, ahogy olvasni teccik). Hát nem gyönyörű? Háde.

A mocsármédia egy része Dobrev Klárát fikázza nagy erővel. Már nem Gyurcsányné (apropó, Orbánné nájlonotthonkája bevált a szőlőkapáláshoz?), hanem Dobrevék. Höhö. Hamarosan nem Gyurcsány felesége lesz, hanem Gyurcsány lesz Dobrev férje. Változnak az idők annak függvényében, hogy Orbán a házaspár melyik tagjától fosik jobban. Én a helyében a nőtől rinyálnék. Szerintem kenterbe veri a férjét is, Orbánt is. Akár együttesen is.

A Nézőpont intézet bakugrásokkal közeledik a szakma csúcsa felé. Nem is csoda, mivel sikerült elemzői státuszba szerződtetniük George Spöttlét, korábbi biztonságpolitikai szakértőt, aki a szakértőség előtt ufószakértő volt, azelőtt spinning oktató (ez valami szobakerékpárra hasonlító dolog), azt megelőzően rendőr. Biztosan megtanult közben elemezni is. Most speciel nem olvastam el, mit jósolnak az ufók az elemzőnek szobabringázás közben, de látatlanban megkockáztatom: jönnek a migráncsok.

Manyika néni még valószínűleg szundikál, mert a portálra nem sikerült beverekedni magát annak a hírnek, hogy elindul a hivatalos eljárás a Fidesz ellen az Európai Néppártból való kizárás ügyében.

Magyarország minden szempontból különleges hely, ezt kár lenne tagadni. Hol máshol fordulhatna elő az a csoda, hogy strómanja van a stróman strómanjának? Naugye! Induljunk a kályhától. Itt van nekünk a tehetséges miniszterelnök, aki úgy sugározza maga körül az üzleti zsenialitást, mint jól megépített cserépkályha a meleget. A drága szülei, testvérei és felesége után a gyerekeinek is jutott a sugárzásból, de még a vejének is. Aki garantáltan a veje marad az idők végezetéig, mert az ilyen családokban nem divat elválni és kivinni a vagyont, pláne a családi titkokat. Azok a házasságok olyannyira az égben köttetnek, hogy többnyire holtig tartanak. A megtehetségesedett vő meglehetősen lelkesen vásárolja meg a szintén istenáldotta üzleti zsenialitással megáldott egykori gázszerelő megunt vagyonelemeit. A gázszerelő gyerekeinek szintén jutott a sugárzásból, mert miután létrehozták a Fejér B.Á.L. Zrt.-t (szellemesen a cég nevében a három Mészáros-csemete keresztneve rejlik, Beatrix, Ágnes, Lőrinc), négy év sem kellett hozzá és már 22 milliárd forintnál magasabb összegű közbeszerzést nyert el, 750 millió forint osztalékkal gazdagítva a tulajdonosokat. Ez azoknál a családi vállalkozásoknál, ahová már nem jut a sugárzásból többnyire úgy szokott kinézni, hogy az első év veszteséges, a második év nullszaldós, a harmadik szűken nyereséges (és akkor ez egy nagyon jól működő vállakozásnak minősül), Mészárosék azonban eddig még minden évben meg tudták háromszorozni a bevételüket. Most a tehetséges gázszerelő és egyben szerető családapa vásárolt a saját gyerekei cégében egy részvénycsomagot 600 ezer forint értékben (hatszázezer forint), de a családi szeretet és az idősödő szülők támogatásának okán (gondolom én) úgy állapodtak meg, hogy a cég részvényeinek kicsit több mint 10 százalékát megvásárló, becsületben megőszült apuka a cég nyereségének felét viszi. Hát nem szép történet? Hátde.

Hasít az ország, mint a forgószél. Minden család szárnyal, de legalábbis néhány család feltétlenül. És még szaporodunk is! Orbánék időt és a mi pénzünket nem sajnálva felkutatják a magyarokat a világ minden táján. És nem tudnak hibázni! Sikerült hazatelepíteni olyan ősmagyart is, aki a következő módon tudta levezetni a saját magyarságát: feleségének dédapja magyar volt. Így ő is magyar, megkapta az állampolgárságot a suttyomban betelepített 750 venezuelaival együtt és már tervben van a következő 600 ember honosítása is.

Egyszóval nem halunk ki, desőtpláne szaporodunk, gazdagszunk, tehetségesek vagyunk mint a hétördög és úgy általában dejónekünk.

Vágjunk bele a mai napba, hátha tartogat valami szépet ez a szeles kedd is. Hamarosan jövünk az első beszólással, addig is kellemes ébredezést.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!