Március 7,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Majd kölcsönt vesz fel a saját lábán álló vejétől

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 736,760 forint, még hiányzik 2,263,240 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt mindenkinek, szerda van és Brüsszel megállt. Egyelőre csak a focipályán, a hármas metróba azért beletol 154 milliárdot. Soros így akarta. Szóval a franciák tegnap egy góllal jobbak voltak, és bármennyire szarul is esik, kénytelen vagyok tudomásul venni. Remélem, a miniszterelnök úr és Gazsi nevű fia a legnagyobb kényelemben örültek a mérkőzés minden pillanatának, igaz, hogy – a Migráns1 csatorna híreszteléseivel ellentétben – a Ferencváros nem lépett pályára. Nem baj, majd legközelebb. Emmanuel Macron francia államfő is jelen volt, úgyhogy ne ugassak, amiért az Orbán család megszállottan focimániás tagjai is ott csápoltak Szentpéterváron. És bár titokban remélem, hogy Belgium azért így is felállhat a dobogóra, a nemzeti agytolulásban szenvedőknek – beleértve a Zala megyeieket is – nemigen lehet okuk az örömre: mások mellett így is afrikai fekák játsszák majd a döntőt. Miután a foci a társadalom tükre, fingom nincs, ebből hogy lehet kihozni, hogy – Németország analógiájára – Franciaországnak (is) vége van, mint a botnak. Majd megoldják az elvtársak.

Addig is elgondolkodtam azon, hogy az ország első számú élősködője, akinek – saját bevallása szerint – mindössze szaros 993 ezer forintos megtakarítást sikerült összekapirgálni 3 évtizednyi megélhetési politizálás után, elrepült ugye, ki tudja hányadmagával Szentpétervárra meccset nézni. Ankarából, ha jól sejtem. Bár lehet, hogy előbb hazajött tisztálkodni. Ma viszont már Brüsszelben van jelenése, ahol két napos NATO-csúcsot tartanak. Ámazonban a felszopómédia értesülései szerint a vasárnapi döntőt is élőben tekinti meg a VIP páholyból. Ez azt jelenti, hogy Brüsszelből vagy megint hazaeszi a fene és innen vonszolja magát vissza Oroszországba, vagy egyenesen Putyin mintaországába repül, ahonnan – majd ha jól kiőrjöngte magát – újfent hazatér. Felsorolni sem egyszerű, hogy ez pontosan hány utat jelent, hányadmagával utazott és a közpénzek, valamint a már ellopott megkeresett, ezért jellegüket elveszített közpénzek hogyan tükröződnek ezekben az utazásokban. Szerencsére ez mind nem ránk tartozik. Az sem, hogy mennyi közpénzt zabáltak fel ezek az utak (a hivatalos, közszolga minőségében megtett utak), azt meg pláne nem, hogy a magánmániájára (a kocafocista és futballmegszállott minőségében megtett utak) mennyit költött. Pedig csodát látnánk, azt hiszem. Egyet biztosan tudok: 993 ezerből kurvaélet hogy nem jön ki ez a buli, akkor se ha Gazsit valahol útközben elhagyta. Az meg külön vicces, hogy ez még csak nem is a jól megérdemelt vakációja, amit ezek után franc se tudja, miből fog finanszírozni. Majd kölcsönt vesz fel a saját lábán álló vejétől. Vagy Lölőtől. Vagy apukától. Közröhej ez az egész, komolyan.

És nem elsősorban ezek miatt a köz jogos érdeklődése elől – Havasi Bertalan daliás testén keresztül is – rommá titkolt kiruccanások miatt, hanem a Polt Péter enyves kezétől bűzlő istenverte, korrupt maffiaállam miatt, amit ide csináltak Döbrögiék. Miközben a nép lelkesen tapsikolt, és harmadszor is bizalmat szavazott nekik, mer’ az Isten áldja meg a drága miniszterelnök úr minden lépését.

Az egy dolog, hogy a választások hevében 4 darab minisztériumban (Miniszterelnökség, Nemzetgazdasági, Fejlesztési és Emberi Erőforrások Minisztériuma) összesen mintegy 20 milliárd forint jutalmat (fideszül: céljuttatás) osztott ki mintegy 5-6 ezer kéményen csüngő dolgozónak. (A Szerencsejáték Zrt. meg évi 16 milliárdot csepegtet haveri médiavállalkozásoknak, érdekel valakit? A világon senkit.) Szóval ebből a pontosan 20,2 milliárdból csak Varga Mihály közepes képességű könyvelő tárcájánál 7,8 milliárd állt rendelkezésre, Lázár János fejenként 4,6 milliókat lapátolt szét az alattvalóinak, Balog meg sacckábé 2000 embert fizetett ki. Szóval ez egy dolog, meg is érdemelték ezek az emberek, végül is az uniós pénzek gyors kifizetésében hatalmas szerepet vállaltak, és hát választások idején kell megvásárolni a lojalitást, akkor van neki értelme. Az ne zavarja össze a magyar észjárásunkat, hogy bár a nagyvonalú osztogatás forrását részben uniós pénzek jelentették, úgy lapátolták szét ezt a 20 milliárdot, hogy Brüsszelből meg sem érkeztek a pénzek, amelyeknek a gyors kifizetésén éjt-nappallá téve fáradoztak ezek a drága jó munkásemberek. Vagyis ezeket az uniós összegeket kurvára a magyar költségvetésből előlegezték meg, és meg is lett az eredménye neki: a költségvetés elszállt, az év első öt hónapjában megközelítette az 1200 milliárd forintot, az éves hiányterv 90 százalékát. Mondom, ez egy dolog.

A másik dolog az, hogy mindeközben Polt Péter – éppen most dolgoznak nagy erőkkel a fizetési pótléka megnégyszerezésén – mossa az ő enyves kezeit a miniszterelnök vejéig és az országot sötétbe borító Elios nevű vállalkozásig nyúló, uniós pénzeket érintő, bűncselekményhez igen hasonlatos ügyben. Ezt onnan tudjuk, hogy Harangozó Tamás képviselő írásbeli kérdés formájában érdeklődött a minden fideszes korrupciós ügyet elsikáló művésznél:

  • Milyen nyomozati cselekményeket folytatott le az ügyészség január 22. óta? (Mint ismeretes, az OLAF 2017 decemberében igazságügyi ajánlást tett az ügyészségnek, ami uniós források felhasználásával kapcsolatos szabálytalanság megalapozott gyanújára utal. Ennek alapján az illetékes főügyészség az Elios Zrt. ellen január 22-én új nyomozást rendelt el.)
  • Történt-e gyanúsítás, tanúmeghallgatás, iratok lefoglalása, zárlat stb. (a cégeknél, az önkormányzatoknál, a minisztériumokban)?
  • Ha eddig nem történt semmilyen cselekmény, mi ennek az oka?

Mindenki nyugodjon meg és le! Polt Péter magasról leszarja, hogy az Elios-ügy kapcsán akár 14 milliárd forint visszafizetési kötelezettség terhelheti Magyarországot. Az ügyészség semmilyen nyomozati cselekményt nem folytatott le, tekintettel arra, hogy a nyomozást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztály Kiemelt Ügyek Osztálya folytatja. A nyomozás során gyanúsított kihallgatására nem került sor. Írjuk fel: július 11-e van. Vagyis az érdemi választ nemigen, jogi handabandát annál nagyobb mértékben tartalmazó eszmefuttatás lényege, hogy egyrészt ráérünk arra még, pláne hogy Polt elvtárs perpillanat egyáltalán nem kompetens az ügyben. Lehet oszlásnak indulni.

És ha már oszlásnak indulunk: visszafogottan szólok, hogy két alacsony IQ-jú sárga-feka és főleg kan veszedelem miatti aggódás közepette feldarabolt (ezzel együtt bőven oszlásnak indult) holttesteket leltek a pilisszentiváni keresztény magyar erdőben. Egy házaspár két tagjának holttestéről van szó. Ez nyilván nem függ össze semmivel. Az eddigi szóbeszéd alapján azt valószínűsítik, hogy a nő és a férfi egy tartozás miatt került konfliktusba valakivel/valakikkel, azért bántak el velük ilyen csúnyán. Megeszem a sapkámat, ha ezt az ocsmány brutalitást a sárga-fekete kan veszedelem követte el. Úgy vélem, lenne bőven min munkálkodni ezen a szép magyar ugaron a saját portánk sepregetésétől elindulva, és egyáltalán nem kellene Sorosra, meg a Bilderberg csoportra mutogatni. Megoldjuk mi itt szépen ezeket a dolgokat a magunk magyar és fehér módján.

Merthogy amint arra már arra elég sokszor utaltunk – és ITT egy újabb bizonyíték – az a sötét gyűlölet és agresszió, ami ebben az országban felgyűlt a 24-ből 25-öt hergelt populációban, annak csak tragikus kimenetele lehet. Péterfy-Novák Éva író Facebookon számolt be arról, hogy a Pride-on résztvevő unokahúgát miképpen inzultálták magukból kivetkőzött fiatalemberek. A konkrét esetnél csak a Facebook népének lincselésre berendezkedett reakciói a szörnyűbbek. Az agresszív, gyalázkodó, Bayer szellemiségét hordozó kommentek áradata, az áldozathibáztató mocskolódás (minek ment oda?) szépen maga alá temeti ezt a jobb sorsra érdemes országot. Ahol a normális emberi hangokat a gyűlölködő trollok szitkozódása üvölti túl. Ez a kár nem mérhető milliárdokban, de lassan már évtizedekben sem. Ide vezet, amikor a kormány fizetett szócsövei hétről hétre azzal szórakoztatják a híveiket, hogy ezeket (liberáfasisztagenderbuzik) el kell takarítani az anyjukba.

A végére egy kedves kis olvasmányt tartogattam, ami arról szól, hogy a Magyar Cserkészszövetségnél világossá tették, hogy a borsodi roma gyerekek is megértsék: sem a hitük, sem a származásuk miatt nem illenek a magyar keresztény cserkészek közé. Európa melldöngető, felsőrendűnek hazudott, keresztény magyar végvárában ez a menő. Szebb napokat mindenkinek!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!