Január 27,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Majd ha Szilus jóváhagyja

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,840,123 forint, még hiányzik 1,159,877 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Én nem tudom, kinek a zsoldjában áll Németh Szilárd. Vagyis egészen pontosan tudom, attól tartok. Viszont úgy tűnik, hogy a Fidesz képtelen megvárni a választás eredményét, hogy az Orbán Viktor által belengetett háromszögletű (erkölcsi-politikai-jogi) elégtételre sort kerítsen.

Az történt ma, hogy Némethszilus, csepeli góré a helyi Weiss Manfréd-gimnáziumban adott át felújított vécécsészéket tantermeket és egy új labort. Választási kampány idején, meg a Fidesz országlása idején úgy általában sem oldható meg egy ilyen megmozdulás a politikai nehézfegyverzet felvonultatása nélkül.

Egyelőre a rezsicsökkentő birkózófenomén, Soros egyik legelszántabb ellensége még nem pakolta tele a Facebook-oldalát a helyszínen készült fotográfiákkal, így nem tudom megmondani, pontosan hány diáknak kellett biodíszletet játszania a kampánymutatványához, az viszont elég nagy bizonyossággal kijelenthető, hogy az előzetesen a távirati iroda által is meghirdetett, azaz kibaszottul sajtónyilvános eseményre (!) csak az mehetett be, akinek a vezetőség jóváhagyta.

Ebből kifolyólag a Simicska zsoldjában álló Hír TV hiába próbált meg bejutni és tudósítani az eseményről, a biztonsági szolgálat megakadályozta, szerintük ugyanis a sajtónyilvános esemény nem volt sajtónyilvános. Arra a kérdésre, hogy csak a Hír TV-t nem engedik be, vagy másokat sem, azt mondták, az mehet be, akit a vezetőség jóváhagy.

Jól van, tehát Németh Szilárd, mint vezetőség szabotálja a sajtót és önkényesen megtiltja, hogy végezzék a munkájukat. Jó, nem tegnap óta, de legalább következetesen és visszaeső módjára.

Ha jól tévedünk, azokat a tantermeket nem a Németh família zsebpénzéből újították fel. Sőt. Ha minden igaz, akkor nem is a Németh klán  kizárólagos tulajdonában álló magániskoláról beszélünk, de még csak nem is a Fidesz alelnökének saját konyhájáról, ahova azt enged be, akit akar. Németh Szilárd, akárcsak a gazdája és az egész pártcsaládja el van tévedve, ha azt hiszi, hogy ez így fog menni az idők végezetéig. A közintézmények és a közpénz nem magántulajdon, a sajtó szájbarúgása meg virágzó demokráciákban nem menő. Merthogy itt állítólag az van. Meg szabad a sajtó, és a politikai elitnek nevezett csürhe nem lehetetleníti el az újságírókat csak azért, mert még nem sikerült őket kivétel nélkül kilóra megvenni.

Értjük, hogy Simicska a patás ördög, ámazonban. Szilárd! Lázár kollégád azt mondta tegnap a szájával, hogy politikusokat bírálni a legalapvetőbb jog. Te már ott tartasz, hogy a közeledbe se mehetnek olyanok, akik esetleg nem a seggedet nyalják. Szilus, ennek csúnya vége lesz, esküszöm a pacalpörköltedre. Te meg túl nagy senki vagy ahhoz, hogy majd a fránya parancsra hivatkozzál, amikor pofára estek testületileg. Gondoltam szólok, hogy közelít az idő, amikor már nem te leszel a vezetőség. 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!