Március 4,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Legyünk mindannyian kis Szent Istvánok, mondá Semjén Zsolt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 121,609 forint, még hiányzik 2,878,391 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Semjén Zsolt már ünnepi lázban ég, ezért is mondhatott ennyi baromságot így hétfő délután. Semjén arra kérte a magyarokat, hogy mindenki váljék kis Szent Istvánná és építse a hazát. Hogy milyen eszközzel vagy milyen formán, az sajnos nem derült ki ezen nagyszerű beszédből. Mindenesetre építkezzünk! A miniszterelnök-helyettes szerint csak akkor van megmaradás számunkra, ha mindannyian büszkék vagyunk arra, hogy a magyar nemzet részei vagyunk. Ha nem vagyunk büszkék, akkor vélhetően németekké vagy szlovákokká válunk, ezért jó lesz odafigyelni.

Emellett Semjén ismét elsütötte azt a marhaságot, miszerint nincs még egy nemzet, amelynek arányait tekintve annyi Nobel-díjas tudósa lenne, mint a magyarságnak. Ez olyannyira nem igaz, hogy azon a listán, ahol az egyes országok lakosságát figyelembe véve rangsorolják a Nobel-díjak számát, Magyarország mindössze a 15. a listán. Jó lenne már végre ezen a téren is tájékozódni!

A Szent István-i mű az a küldetés, hogy építsük az országot – jelentette ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az államalapítás és az államalapító Szent István király ünnepe alkalmából tartott hétfői díjátadón, az Országházban.

Semjén Zsolt hangsúlyozta: akkor folytatjuk Szent István országépítő nagy művét, ha mindenki megteszi a saját helyén azt, ami az ő speciális küldetése. 

“Ha mindenki a saját helyén kis Szent Istvánként országépítővé válik, akkor tudjuk folytatni Szent István király országépítő művét” – fogalmazott. A politikus hozzátette: egy kis létszámú nemzet számára csak akkor van megmaradás, ha minden tagjában benne él a tudat, hogy érdemes és büszkeség ehhez a nemzethez tartozni.

Nincs még egy nemzet, amelynek uralkodóháza annyi szentet adott volna a katolikus egyháznak, mint az Árpád-ház, vagy arányait tekintve annyi Nobel-díjas tudósa lenne, mint a magyarságnak – mondta Semjén Zsolt. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!