Március 20,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Légy az oka annak, hogy valaki hinni tudjon a jóságban

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,302,882 forint, még hiányzik 1,697,118 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jóságra a járványban is szükség van. A magunk módján igyekszünk egy keveset segíteni azoknak az embertársainknak, akiknek nem jutott hely az élet napos oldalán.

Kedvesek!

Közeleg a húsvét a gyerekek már várják a nyuszit. Tegyük szebbé ezt a szomorú időszakot azoknak, akiknek kenyérre sem telik! Kérlek benneteket, aki teheti csokival, keksszel, egy kis finomsággal támogassa a rászoruló gyermekeket, csaljunk mosolyt az arcocskájukra!

A debreceni Morzsaparti csapat – minden óvintézkedést betartva – hetente kétszer élelmet visz a hontalanoknak, olyan családoknak, ahol kis gyerekek is vannak.

Jövő héten szombaton vinnénk el a kedves ajándékokat (könyvek, játékok, édességek, stb.) a kicsiknek.

Természetesen gyümölcsnek és egyéb élelmiszernek is örülnénk, hiszen a szüleik is várják a szállítmányt, hogy a négy nap alatt tudjanak valamit enni.

A város külső területein álom a maszk, a gumikesztyű. Ha tudtok ebben is segíteni, nagyon hálás lennék.

Kérem, hogy aki tud bármiben segíteni abban, hogy ezeknek a felebarátainknak és gyermekeiknek kicsit szebb legyen a húsvét – a vírus ellenére -, ezen a email-címen jelezze 2020. április 9-én (csütörtök) 12:00 óráig: [email protected]

Ez a húsvét minden magyar családnak más lesz a korábbiaknál, de hiszem, hogy az emberségre, a gyengék támogatására ennek ellenére szükség van! Mindezt úgy, hogy senkinek ne veszélyeztessük az életét, a járványügyi szabályokat maximálisan betartva. Mert a bajban össze kell fognunk, közös a hazánk, magyarok vagyunk mindahányan.

Köszönettel: Lipcsei Andrea

a  debreceni Morzsaparti Egyesület vezetője

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!