Május 17,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Legalább választani lehetne

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,159,984 forint, még hiányzik 1,840,016 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Biztosan megint én vagyok a tahó, de nem tudok olyan pillanatot felidézni az életemben, amikor éppen az élsport mutatott volna példát. A sport fontos és jó, az élsport nem annyira. Az inkább egy ember önmegvalósítása, ami szintén fontos persze, de bizonyos szempontból magánügy. Akit érdekel, az nézze, szurkoljon, de nem pontosan értem, nekem például miért kötelező támogatnom a nagyszerűnek nehezen sem nevezhető hivatásos focisták boldogulását. Legalább választani lehetne, hátha én inkább más sportágat preferálnék, pláne mondjuk szívesebben szponzorálnék az adómból egy halmozottan sérült gyerekeket gondozó intézményt.

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere szerint az élsport példát mutat mindenki számára.

A miniszter erről a Magyar Sport Napja alkalmából pénteken tartott ünnepségen beszélt, amelyen díjakat és elismerő okleveleket adott át Szabó Tünde sportért felelős államtitkárral közösen.
    Az eseményen 15 díjat és két miniszteri elismerő oklevelet vettek át az ünnepeltek, köztük Rátgéber László kosárlabda mesteredző, Rózsa Norbert olimpiai bajnok úszó és Szász Emese olimpiai bajnok vívó.
    A kontinens első szabadtéri sportversenyét 1875. május 6-án Budapesten rendezte meg a Magyar Athletikai Club (MAC) – Magyarország legrégebbi egyesülete -, ennek emlékére a kormány határozata alapján 2000 óta ez a nap a Magyar Sport Napja. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!