Július 6,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Legalább egy fotót szeretnénk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 171,303 forint, még hiányzik 2,828,697 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Állítólag a nevetés több betegséget is gyógyít. Ezt nem laposföldhívő brit tudósok mondták, hanem van valami tudományos magyarázata is, de most pont nem találom, hol láttam. Lényegében mindegy is, az ÁSZ törekvését kell megcsodálni, ahogy igyekszik derűt hinteni erre a kissé megkeseredett országra.

Én őszintén remélem, hogy nem állnak itt meg, hanem majd valami jó kis sorozattá forrja ki magát a dolog. Lehetne kis videókat majd feltölteni Orbán Viktorról, ahogy kockás füzetbe jegyzetel az előadáson, nehogy elfeledjen valami fontosat. Ha videó nem is lesz, legalább egy fotó! Léccilécci!

 Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) továbbra is kulcsfontosságúnak tartja, hogy a közpénzt használó pártok gazdálkodása átlátható legyen, ezért képzést szervez a pártok elnökeinek és gazdasági vezetőinek a kampánypénzek megfelelő, szabályos elszámolásáról.

  Az ÁSZ keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében emlékeztetett arra, hogy az országgyűlési képviselők választása kampányköltségeinek átláthatóvá tételéről szóló törvény szerint minden jelöltnek és jelölőszervezetnek az országgyűlési választást követő 60 napon belül a Magyar Közlönyben nyilvánosságra kell hoznia a választásra fordított állami és más pénzeszközök, anyagi támogatások összegét, forrását és felhasználásának módját.

Hozzátették: azért, hogy a pártok szabályosan el tudjanak számolni költségeikkel, az ÁSZ tudásmegosztó képzést szervez, amelyre meghívta a választáson részt vevő pártok elnökeit, illetve gazdasági vezetőit. 

A képzés célja, hogy hiteles tájékoztatást és támogatást nyújtson a választáson részt vevő pártok elnökeinek és gazdasági vezetőinek a kampánypénzek megfelelő, szabályos és átlátható elszámolásáról. A képzésen kiemelt hangsúlyt kapnak az ÁSZ által a korábbi ellenőrzéseken feltárt, jellemző hibák – írták. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!