Február 22,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Lecsóklub

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 898,378 forint, még hiányzik 2,101,622 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A magyar közvélemény tájékoztatása, a szavazópolgárok partnerként kezelése jegyében megszületett minden idők legrövidebb MTI híre, és még csak nem is a rövidhír kategóriában. Havasi Bertalan tájékoztatott minket arról, hogy Orbán Viktor fogadta a Karmelita kolostorban Charles Michelt, az Európa Tanács elnökét, és még beszélgettek is egymással. Már csak az marad a kérdés, hogy mégis nagyjából miről csacsogtak, milyen eredményt hozott a beszélgetés. Mármint ha azt feltételezzük, hogy nem magánügyben találkoztak, és nem lecsóreceptet csereberéltek. Ha igen, akkor nem szóltam egy árva szót sem. Várom a sikerjelenéseket, hogy sikerült lebirkózni Brüsszelt, az ET elnöke belátta, hogy Orbán Viktornak mindig is igaza volt, valamint amint hazaért, már intézi is az utalást. (link kommentben)

Orbán Viktor miniszterelnök hétfő délelőtt a Karmelita kolostorban fogadta Charles Michelt, az uniós állam- és kormányfőket tömörítő Európai Tanács elnökét – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár.

    A megbeszélésre a decemberi EU-csúcs előkészítése keretében került sor.
    A tárgyaláson Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter is részt vett – ismertette a sajtófőnök. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!