December 3,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Le kell váltani a francba a népakaratot

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 94,129 forint, még hiányzik 2,905,871 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép reggelt, kellemes karanténos előnyarat, akinek van kertje, annak jó locsolást kívánok! Állítólag majd lesz eső is. Valamikor. Egyszercsak.

A Parlamentben ma a parlamentet ünnepelte Harrach Péter, és akinek jelenése volt arrafelé.

Fidesz-KDNP: a szabadságot, a szuverenitást és demokráciát is ünnepeljük

A szabadság, a szuverenitás, az alkotmányosság és a demokrácia ünnepére is felhív az a politikai nyilatkozat, amely a rendszerváltás utáni első szabadon választott Országgyűlés 1990. május 2-i alakuló ülésére emlékezik – közölte Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, az egyik előterjesztő hétfőn a parlamentben.

 Magyarország népképviseleti rendszerének harminc évvel ezelőtti visszaállításáról szóló, kormánypárti képviselők által benyújtott politikai nyilatkozat összevont vitájában a politikus azt mondta: a politikai nyilatkozat felhívás a jövőre is, ugyanis Magyarország hagyományainak tisztelete, a tradícióinak erősítése, Magyarország nemzeti hitvallása, a határon túl élő magyarokkal a teljes nemzetközösség vállalása jövőnk egyetlen záloga.
    Szerinte azok a vívmányok, amelyeket a rendszerváltás óta a magyar parlamentarizmus elért, megóvandók.
    Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője, előterjesztő, arról beszélt a népakarat dönti el, hogy egy rendszer demokratikusan működik vagy sem, és a választások eredménye határozza meg ki vezeti az országot. (MTI)

Akkor ezt most beszéljük meg, jó? Jó. Főként az utolsó mondat nagyon izgalmas, de főként árulkodó. Az igazság (és Freud mester) véletlenül már megint kikönyökölt Harrach Péter száján. Tehát a népakarat dönti el, hogy egy rendszer demokratikusan működik vagy sem. Tényleg? Ezek szerint a népakarat úgy döntött, kell a fasznak a demokrácia, diktatúrát akar ő. Mármint a népakarat. A népakarat azt találta ki, hogy hogy mindenhol fideszesek üljenek, és persze mindenről a Fidesz vezére döntsön. A népakarat tolta a székbe az összes minisztert, a legfőbb ügyészt, a Magyar Nemzeti Bank elnökét, az ombudsmant, a megyei önkormányzatok vezetőit, az Állami Számvevőszék és az Alkotmánybíróság vezetőit és tagjait, a köztársasági elnököt, a különféle sportszövetségek elnökeit, az iskolákat központosító Klik tagjait, az egyetemek nyakára ültetett pártkatonákat, a kórházak nyakára ültetett pártkatonákat, a megyei lapokat felzabáló fideszes Kesma-t. A népakarat fideszesítette el a közmédiát, teszi elérhetetlenné a közérdekű adatokat, a népakarat írta át a munka törvénykönyvét, vezette be az oktatás helyett a köznevelést.

Sőtpláne a népakarat nevezte ki Orbán Viktort kormányzóvá úgy, hogy majd ő maga dönti el, mikor nem akar már kormányozni egyszemélyben. Én hülyebarom egészen idáig máshogy tudtam. Mondjam, hogy tudtam eddig? Mondom, nálam van a klaviatúra.

Úgy tudtam, hogy a Fidesz az ősidőkben összejátszott az MDF-el, eladták a nekik juttatott, addig állami (tehát köz) tulajdonban lévő pártszékházat, a pénzt Simicska Lajos hatékony közreműködésével eltüntették, Orbán apukát a gánti bányához juttatták. Ameddig éppen ellenzékben voltak, felépítették a médiabirodalmukat és a gazdasági háttérországukat. A parlamentbe nem jártak be, az utcára vitték a politikát, a szakszervezeti vezetőkkel összejátszva folyamatos sztrájkokkal szórakoztatták az ország népét. Aztán elhitették az egyszerűagyúakkal, hogy a tetves 300 forintos vizitdíjba bele fognak pusztulni, a néhány ezer forintos tandíjba meg főleg. Megszerezték, eltorzították az őszödi beszédről kilopott hangfelvételt, utcára vitték Kubatov fociultráit, végül megnyerték a választást.

Szétdobták maguk között az állami gazdaságokat (már amit még meghagytak az előző kormányok, mert azok is loptak szorgosan, de ezekhez képest a becsület bajnokai voltak), a saját oligarcháiknak és strómanjaiknak juttatták a termőföldeket, azóta gyakorlatilag lerabolták az országot. A néhány ezer forintos tandíjból sokszázezres, de akár milliós tandíjat csináltak, de tettek mellé hitelt, hogy a fiatalok adóssággal a nyakukban kezdhessék az életet. Mindent a világon központosítottak, megszüntették az önkormányzatiságot, az oktatási autonómiát felszámolták, a szakszervezeteket begyűrték a kormány alá, az önkormányzatokat (településeket) kifosztották. Megszüntették az Alkotmányt, helyette a saját szájuk íze szerint írtak valami szart, amit azóta számtalanszor átírtak. Ahogy átírták a törvényeket, a jogszabályokat is úgy, hogy nekik kedvezzenek. Elfoglalták a közhivatalokat, összemosták a hatalmi ágakat, kiépítették az uniós források átcsatornázását a saját zsebükbe, az egekbe emelték az áfát, új sarcokat vezettek be, megadóztatták a minimálbéreket, felszámolták a szociális hálót, az egyházakat feltőkésítették és megosztoztak a hatalmon.

Mindeközben hazudnak megállás nélkül, szemrebbenés nélkül, és van pofájuk tíz év kormányzás után az ellenzékre mutogatni. Most éppen ott tartunk, hogy a koszoskörmű miniszterük megtiltotta a járványra vonatkozó adatok kiadását, teljes erőből sumákol az egész kormány, gyakorlatilag megfenyegették a sajtót, miközben totális teljhatalmat építettek ki, van pofájuk ezzel a hatalommal visszaélve, a közpénzből zabáltatott pártsajtót felhasználva mocskolni és rágalmazni az ellenzéket, legyen az párt, politikus, közszereplő.

Bevallom, én ilyen aljas népséget még életemben nem láttam, ilyen szemét rendszert sem tapasztaltam, pedig éltem – igaz, nem sokáig – az előző rendszerben, az ehhez képest virágzó demokrácia volt.

Erre most kell megtudnom Harrach Pétertől, hogy mindez a népakarat miatt van így. Ha ez igaz, akkor nincs más hátra: le kell váltani a francba a népakaratot, mielőtt kiirt mindent. Ha nem sikerül, akkor nem sok időt adok ennek a nyomorult országnak. Nem marad más, mint abban bízni, hogy az egyvérbőlvalókvagyunk kötelességüknek fogják érezni az országban élők megsegítését, összefognak a büszke székelyek és kamionszámra küldik nekünk a pénzt, ruhát élelmet, iskolákat és kórházakat építenek, enni adnak az éhezőknek. Hiszen egy nemzet vagyunk. Vagy akkor majd nem leszünk azok?

Kellemes ébredezést!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!