Augusztus 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Le a honfoglalással! Is

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 766,116 forint, még hiányzik 2,233,884 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem mondom, hogy jó látni, de sajnos ennek ellenére meglehetősen látványos, hogyan épül lefele napról napra a kormányzati-állampárti kommunikáció. A jó hír az (ja, nem), hogy a leépülés tökéletesen fordítottan aránylik a kommunikációs hadviselésre fordított közpénz mennyiségével. Más szavakkal: minél egyszerűbb, minél valósághajlítottabb tőmondatokra butított, minél harsányabb (a két vérző agysejttel közlekedő magyaremberekre kalibrált, kösz, Edgar) és minél übergagyibb szavakat pakolnak egymás után, annál többe kerül. Azoknak, akik fizetnek azért – kényszerből vagy szívesörömest, mert sokszínű fajta a magyar még ha homogén is, mondaná egy bölcs dakota, aki alól már rég kihalt a ló -, hogy a saját pénzükből hülyítsék hűvös halomba őket.

No, a szombati nap örömére ezt tojta a fideszes jézuska vagy nyuszi, vagy nem tudom minek nevezik a tojót a melldöngető keresztény kultúrkörben:

Fotó: Facebook/Fidesz

Eccerű, nem? A hülye is megérti még akkor is, ha se Soros, se migráns, se Brüsszel, se liberális, se hazaáruló nem szerepel a képeslapon. Amely képeslapokat újabban a főnök október 23-án elordított ünnepi beszédéből kimart magvas evidenciákkal szoktak feldíszíteni. Ez az aranyköpet is onnan való.

Lenne nekem egy kérdésem, ha már így alakult. Egészen pontosan mit jelenthet az, hogy mi senkinek nem vettük el a hazáját? Mármint ha kizárjuk azt a lehetőséget, hogy ezerévvel ezelőtt, pláne kétezerrel Rogán Bűnöző Antalnak nem volt lakáslottója (ahogy letelepedési köténye sem volt neki), volt viszont országlottója, és azon nyertük a hont. Ha ez nem így van – és én erőteljesen hajlok rá, hogy nem így van -, akkor ez azt is jelenti, hogy ami Augsburg és a megkeresztényesedésünk előtt történt, az sem volt igaz?

Vagyis már nem csak átírni szükséges a történelmet, hanem ki is kell törölni belőle komplett fejezeteket? Mert ha valóban nem vettük el senkinek a hazáját, akkor abból az is következik, hogy midőn átkecmeregtünk a Vereckei hágón és beestünk ide, ahol most vagyunk, itt nem élt senki előttünk. Közben meg én úgy tudom, és mások is úgy tudják, sőt, eddig mindannyian úgy tudtuk, hogy ez nem annyira igaz.

Még valami: ezek szerint a mi Árpád fejedelmünk és dicső vitézei nem dúlták, fosztogatták, gyújtogatták, rabolták végig Európát zsákmányszerzésileg? És a magyarok nyilaival (értsd: a magyar kalandozások idején az akkor már keresztény nyugatiak úgy könyörögtek a magyaroktól való féltükben, hogy az Isten mentse meg őket tőlük) mi a szent szar van? Tényleg semmi másra nem futja, mint naponta a miniszterelnök úr megélhetési köpönyegének aktuális állásához (úgy értem, migrációs elmebajához) fércelni a történelmet? Akkor a honfoglalás meg sem történt? Tudom én – már József Attila is megírta -, hogy a harcot, amelyet őseink vívtak, békévé oldotta az emlékezés, de ennyire?

Világos, hogy a NER-ben ez nem probléma, végső soron ezért is tartjuk Schmidt Máriát, hogy pikkpakk megoldja az ilyen kérdéseket. De azért én változatlanul képes vagyok megrökönyödni azon, hogy ennyire egysejtűnek nézik ezt a populációt.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!