Március 20,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Lázár János, a melós

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,302,882 forint, még hiányzik 1,697,118 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Így van ez, ha valaki nem igazodik eléggé ügyesen a nagyfőnökhöz. Egyesek elveszítik mindenüket, mások kénytelenek külföldre menteni a szajrét és van, aki építkezésen keresi meg a betevőt.

Lázár János/Facebook

Hát nem hihetetlenül okosan nézi azt a tervrajzot? De.

Lázár János/Facebook

  • Akkó’ itt fúrjak, főnök?

Tudom, hogy senki nem kapott sokkot a látványtól és igaza is van mindenkinek. Lázár nem villanyszerelői minőségben rántott sisakot a fejére, hanem az épülő Makovecz Könyvtárat tekintette meg Makón.

Sőt, Lázár János mostanság mindent megtekint a környéken, egy valóságos Tállai András lett belőle. Vegyül a néppel fékezhetetlenül. Erre mondta volna nagyapám, ha még élne szegény: okos. Bizony az. Szépen ellegelget a kies magyar tájban. Ha netán valami történik és hirtelen meg lehet buktatni a vezért, vagy kell valaki, aki a trónra ül, elő lehet majd kerülni ügyesen. Az erősen okos kisember addigra hetvenkétszer el fogja felejteni Lázár János eddigi hőstetteit és örvend a szerencsének, hogy sikerült ilyen makulátlan politikust lelni szerte e hazában. Ha így lesz, majd előkapom ezt a kis cikket. Mert addigra ez is elfelejtődik, mint a gyerekek nevére vásárolt birtokok, villák és az, hogy mindenki annyit ér, amije van. Bizony.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!