Május 17,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Külföldi számlákra sikkasztott ország

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,159,984 forint, még hiányzik 1,840,016 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt, jó reggelt, már csak tizenhármat kell aludni! Igaz, közben jön a nyúl, de miután a nyúlon túlleszünk, remélhetőleg Orbán Viktornak már nem kell óvodában kampányolnia, a helyi választási bizottságnak (az éppen melyiknek) meg nem kell rommá égetnie magát azzal, hogy kimondja: a vergődő kisember magatartása nem valósított meg jogellenes kampánytevékenységet.

Lázár Jánoshoz hasonlóan, aki ugyan nem kampányolt óvodában, de megint padra állt egy szónoklat kedvéért. Amit elmondott az viszont méltán és joggal tarthat igényt az egész bűzös kampányhisztéria legcinikusabb állítása címre:

Nem valaki ellen szeretnék kampányolni, hanem valami mellett szeretnék beszélni, valami mellett szeretnék érvelni. Gyűlöletből nem lehet építeni. Mi országépítő politikusok vagyunk fideszesként, és mi országépítésre szerveződünk. Országépítést akarunk végezni, és nem rombolni akarunk.

Nekem úgy tűnik, hogy a kancellária minisztere tényleg léket kapott a hódmezővásárhelyi lebőgés pillanatában, mert amennyi életveszélyesen kontraproduktív baromságot művelt az elmúlt hónapban, az egy kisebb tragédia. Még szerencse, hogy emiatt nem nekem kell aggódni, nem is tervezek ilyet. Aggódjanak mindazok, akik megkonstruálták azt az alternatív valóságot, amelyben élni kényszerülünk. Attól tartok, padra állva sem lesz gyalázatosabb a mondanivaló, János! Nektek csak ellenségeitek vannak, ti csak valaki ellen vagytok képesek definiálni a politikátokat, ti csak gyűlöletből tudtok várat építeni, titeket a béke elsöpör, mintha nem is lettetek volna. Márpedig én azt hiszem, hogy akkor sincs háború, ha egyre nyomasztóbb és szomorúbb hellyé teszitek ezt az országot.

Enyhe vigasz ebben a Kövér Lászlók súlyos agymenései által kreált sötétségben, hogy szarrá verték az Orosz Mihály Zoltán nevű embert Érpatakon. A  72-28 arányban levitézlett dühöngő emberi roncs szerint (ha nem baj, nem teszem ide, mert látni se bírom a fejét)

ebben a mai csatában Érpatak elesett, és mint világítótornyot ma ledöntötték.

Adja a még megmaradt józanság, hogy az összes hozzá hasonló, újságírókat kocsival üldöző, kiskutyákat brutális kegyetlenséggel kínzó és megölő, zsidó politikusokról mintázott bábogat égető, egy egész települést éveken át terrorizáló, rasszista, homofób, szélsőségesen zakkant senkit a népakarat eltakarítsa az útból. Szép volt, Érpatak!

Ugyanez nem mondható el Nyíracsádról, ahol tegnap a Tasó László nevű térségi nagyúr politikai nagygyűlésnek csúfolt rendezvényéről hajította ki kopasz verőemberek segítségével, az összetrombitált népek szeme láttára a Hír TV stábját. Az állampárt demokráciafelfogásával kapcsolatban eddig sem voltak kételyeink, a helyzetet jelen esetben súlyosbítja, hogy a rendőrség az elszabadult Tasónak falazott. Legalábbis számomra más értelmezése nem nagyon van annak, hogy az újságíró által a helyszínre kihívott rendőr a rendezvény zártkörűségére hivatkozva szart rá magasról a törvényességre. Egy sokadrangú, bárgyú film jeleneteit idézte, ahogy a magát kiskirálynak képzelő senkiházi saját maga segédkezett eltakarítani az újságírókat a helyszínről. Az elvtársak tévedésben vannak, hiába próbálják elszigetelni magukat egy párhuzamos univerzumukban, ami arról szól, hogy a választási kampányban a nyilvánosságot kerülve, újságírókat megalázva próbálnak elmenekülni a kérdések elől. A választási eljárásról szóló törvény értelmében választási kampány idején a politikai nagygyűlések nyilvános események, ahová bárki, úgy értem, bárki bemehet. Csakhogy a Tasó nevű, reménytelen helyzetben lévő jóember is ugyanúgy elveszítette mindenfajta kapcsolatát a realitással, mint pártja, Orbánnal bezárólag. Szombaton közösségi oldalán vérszagra gyülekező hiénákhoz hasonlította a sajtót, miután a belize-i offshore számláról elhíresült Szabó Zsolt államtitkárral közös fórumukról is kopaszok tartották távol az újságírókat. Tasó arról filozofált, hogy a kamerások rohamát méltóságteljesen viselik el, visszafogottan tűrik el, mert magasabb rendű célokért küzdenek. Ugyanakkor megjegyzi: soha nem felejtenek, és ezt az érintettek ígéretnek is vehetik. Hogy mi a büdös franc van? Hogy még nekik áll feljebb, ők fenyegetőznek? Aha. Lábbal tiporják a törvényeket, vegzálják az újságírókat és ők vannak megsértődve.

Úgy látom, közben Gyurcsány és pártja semmiképpen nem akar alulmaradni a fideszes propagandával szemben. A tegnap piacra dobott, kolozsvári nyugdíjasokkal riogató, súlyos kampányfilmje akkor is gyomorforgató lenne, ha történetesen nem hazugságra épül. De nem, Feri! Kurvára nem fog minden kolozsvári magyar ember a Fideszre szavazni, ezt így leírni ostobaság. De ami a legszomorúbb mégis, hogy ez a gyászos remekmű

képi és audiovizuális világában azokra a videókra hasonlít, amelyekkel a kormánypárti média és az orosz propaganda az utóbbi időben a bevándorlók, a migráció ellen aktivizál. Azokon a felvételeken is eltakart és felismerhetetlenné tett arcú emberek követnek el brutális tetteket, amiket a drámai hatás növeléséért lüktető zenével kísérnek. Ebből merítettek most Gyurcsányék. (Index)

Márpedig én azt gondolom, és vállalom akkor is, ha széttépnek Feri hívei, hogy nem szeretném ugyanannak a mocsoknak a másik irányból megragadott változatát bele az arcomba. Ahogy nem minden menekült illegális migráns, aki terrorista erőszaktevő, ugyanúgy nem minden határon túli magyar fideszes zombi, aki beleugat abba, amihez semmi köze. Ezek az általánosító, kollektíven megbélyegző, riogató művek semmiben nem különböznek a Fidesz által propagált gyűlölettől, de legalább ugyanannyira, sőt méginkább károsak. Ezt nagyon nem kéne!

Miközben már a Fidesz rajongói is úgy gondolják, hogy stadionok helyett kórházakra kellene költeni az adófizetők pénzét, itt az újabb kormányt érintő botrány. Uniós pénzeket sikkasztottak közel-keleti számlákra – írja a Magyar Nemzet. A lap birtokába került információk szerint egy magyar férfi az FBI tanúvédelmi programjában kapott papírokkal él az Egyesült Államokban, és azért került az amerikai hatóságok érdeklődésének homlokterébe, mert gyanújuk szerint ő is egy szem volt abban a láncban, amelynek segítségével az elmúlt években három-négy milliárd euró, vagyis ezerháromszázmilliárd (szevasz, Kósa!) forintnak megfelelő összeg szivároghatott ki Magyarországról arab és ázsiai számlákra. Vagyis más szavakkal: ez a pénz lehet a nyertes uniós pályázatok úgynevezett alkotmányos költsége, a kormánypárti nem bűnöző, nem korrupt politikusok számára visszaosztott jutalék. Az FBI azt gyanítja, hogy a szóban forgó zsetont jellemzően az MKB-ból, illetve más, a kormány által ellenőrzött magyar bankokból vették fel készpénzben, alkalmanként néhány millió eurós összegben, majd a futárok (emberünk is egy ilyen futár lehetett) gyémántban, vagy az arab világ párhuzamos bankrendszerén keresztül vitték külföldre. A pénz egy része ezután strómanokon keresztül, arab befektetésnek álcázva jutott vissza Magyarországra, hogy luxusszállodákat, kastélyokat és egyéb ingatlanokat vásároljanak belőle. Az amerikai hatóságoknak azért is szúrja a szemét ez az igen cseles illegális pénzügyi megoldás, mert a nemzetközi terrorizmust is ezen csatornákon keresztül finanszírozzák. A Magyar Nemzet úgy tudja, az amerikai hatóságok a magyar férfi vallomása alapján konkrét nyomozati cselekményeket is kértek a magyar hatóságoktól, de harminc nap után azt a választ kapták Budapestről, hogy nem találtak semmilyen bűncselekményre utaló nyomot.

Hát engem nagyon meglepett volna, ha a magyar hatóságok találtak volna bármilyen bűncselekményre utaló nyomot, még szerencse, hogy jogállamban élünk és minden azért van, mert Simicska egy geci. Ha ennek a sztorinak csak a fele igaz, akkor is kegyetlen nagy szarban vagyunk. Ugye nem kell magyarázni, miért futnak az életükért a fideszes nehézfiúk? De, sajnos sokaknak még mindig nem világos, úgyhogy a talicskát tolni kell tovább. Mi sem teszünk másként! Elviselhető hetet, a józan eszünkre vigyázzunk!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!