Szeptember 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kreténekre kalibrált karaktergyilok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,212,165 forint, még hiányzik 1,787,835 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tegnap került nyilvánosságra a Publicus Intézet friss felmérése, amelyből kiderül, hogy még a Fidesz-szavazók jelentős része is Karácsony Gergely mellett áll a fővárosi autós közlekedést javító intézkedések tekintetében. Bár az állampárt üvöltő propagandája budapesti apoklalipszissel riogatja mimagyarokat, és igyekszik lenyomni a torkán, hogy ne a szemének higgyen, hanem a Pártnak, minden második fideszes szavazó egyetért a Karácsony Gergely vezette főváros „dugófelszámolási” programjával. A kormánypárti válaszadók 46 százaléka helyesli a főváros intézkedéseit, beleértve a felújítások felgyorsítását, a közlekedési lámpák átprogramozását és a közösségi közlekedés ingyenessé tételét a 14 év alattiaknak.

Lássuk be, ez tarthatatlan. Pláne, hogy ezt úgy sikerült elérniük a nertársaknak, hogy a Fidesz három hónap leforgása alatt 130 millió forint közpénzt, azaz napi másfél millió forintot költött csak a Facebookon és a Youtube-on a főpolgármester lejáratására. Ezért ma reggelre virradóra a fideszes és nem fideszes adófizetők pénzéből fenntartott, a közszolgálatiság szégyenévé züllött közmédia internetes oldala az alábbi frappáns válaszlépéssel készült:

Elemzői várakozások szerint Karácsony Gergely lesz a baloldal miniszterelnök-jelöltje, ugyanakkor alkalmatlanságát az elmúlt hónapokban több kínos ügy is bizonyította, amelyek csökkentették népszerűségét. A hirado.hu és a Kossuth Rádió Jó napot, Magyarország! című műsorának napi, közös szavazásán ezúttal arról kérdezzük olvasóinkat, hogy mit gondolnak arról, hogy mely botrány volt a legnagyobb hatással Karácsony Gergely népszerűségének csökkenésére? 

Miután háztáji elemzők és tenyérjósok szakértéseit készpénznek vették (még meg sem volt az előválasztás, de úgyis Karácsony lesz Orbán kihívója), miután a Századvég nevű háztáji szellemi (?) műhely augusztus végi mérésére hivatkozva, tényként kezelték Karácsony népszerűségének csökkenését, jól le is alkalmatlanozták (ez már 2019-ben is nagyon bejött), és a gyengébbek kedvéért hosszasan ecsetelték a bűneit (beleértve azt is, hogy a fővárosiak életét hatalmas közlekedési dugók nehezítik, az utakon egyre nagyobb a káosz), feltették a kérdést, az összes nemzeti konzultációt megszégyenítő válaszlehetőségekkel:

Fotó: hirado.hu

Az igaz, hogy Karácsony főpolgármesteri minőségében a közmédia stúdiójában tett első és utolsó látogatását, a mikrofonállvány alakítását, és azt az egész felejthetetlenül szürreális műsort nehéz lesz még az MTVA-nak is überelni, de hogy a mindenki pénzéből elvileg közszolgálatot ellátni köteles média ilyen mélyen szántson úgy, hogy még el sem kezdődött a választási kampány, azt én egyszerűen nem tudom feldolgozni. Főleg azt nem, hogy meddig tartható még ez a pöcegödör színvonalú hadviselés? Meddig kell még a normalitás és a demokrácia velejárójának tekinteni arra, hogy százmilliókból terjesztenek aljas hazugságokat mindenkiről, aki nem velük van, hogy mindent a mocskos, primitív, kreténekre kalibrált karaktergyiloknak rendelnek alá?

Nem unom feltenni a kérdést: kinek jó ez, és ki akar ebben az agyhalálban élni addig, ameddig Orbán és bandája kivénül a hatalomból?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!