Július 5,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kövér szerint aggasztó az emberi intelligencia csökkenése. Vajon kire gondolhatott?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 171,303 forint, még hiányzik 2,828,697 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kövér László meglátogatta a Magyarország neves kínai festőművészek szemével című tárlat megnyitóját, ahol – ha már ott volt, mert természetesen a művészethez is ért – elmondta, mit is gondol ezekről az alkotásokról. Bár ne tette volna.

Továbbá szót ejtett arról is, hogy ugyan örvendetes a mesterséges intelligencia térhódítása, azonban aggasztó az emberi intelligencia csökkenése. Kövér vajon kire gondolhatott? Már saját magán kívül persze. Talán azt is elmondhatná neki valaki, hogy az ő pártja, a Fidesz tűzte ki célul, hogy tönkrevágva a magyar oktatási rendszert, tanulatlan emberek tömegeit szabadítsa rá az országra. Ez a cél, ezzel mindenki tisztában van.

Szerencsések, akik az emberi lélek által képesek tükrözni a valóságot a mesterséges intelligencia korában – hangsúlyozta az Országgyűlés elnöke pénteken Pápán, az Új Tengeri Selyemút – Magyarország neves kínai festőművészek szemével című tárlat megnyitóján. A kiállítást a magyar-kínai diplomáciai kapcsolatfelvétel 70. évfordulója alkalmából rendeztek.

Kövér László elmondta, hogy 24 kínai művész 28 alkotása látható, amelyek magyar földön születtek és a magyar tájat mutatják meg.

Nem a mesterséges intelligencia térhódítása aggasztó, hanem ezzel párhuzamosan az emberi intelligencia csökkenése – közölte. Mint mondta, a kínai nép szerencsés, hiszen ahogy a tárlat is bizonyítja, a kiállító művészek a lélek által tükrözik a valóságot. A kortárs kínai festők, többségében olajfestményeket felvonultató tárlata az Esterházy-kastély három termében látható október 31-éig. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!