Május 14,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kövér László és a Kínai Népköztársaság Országos Népi Gyűlése Állandó Bizottsága

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 699,171 forint, még hiányzik 2,300,829 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

MTI/Az Országgyűlés Sajtóirodája/Pólya-Pető Dávid

A fenti fotón a következőt látjuk:

Az Országgyűlés Sajtóirodája által közreadott képen Kövér László, az Országgyűlés elnöke (k) online megbeszélést folytat a Kínai Népköztársaság Országos Népi Gyűlése Állandó Bizottságának elnökével, Li Csan-suval az Országházban 2021. február 19-én. A házelnök mellett Mátrai Márta, az Országgyűlés háznagya és Such György, az Országgyűlés Hivatalának főigazgatója (MTI)

Az nem derült ki eddig, hogy mi a bánatos túróról beszélgetett Kövér nertárs a Kínai Népköztársaság Országos Népi Gyűlése Állandó Bizottságának elnökével. Ha már hazánk is tagja a kínai népi gyűlésnek, akkor jobban sikerült a keleti nyitás, mint azt én valaha is gondoltam. Nem kellett volna szólni az ország kéményen csimpaszkodó polgárainak, hogy már itt tart a folyamat? Csak remélni merem, hogy amennyiben ennyire közel került Kövér László a kínai elvtársakhoz, azt is sikerül elintéznie, hogy lehetőleg ne hamisított vakcinát küldjenek. Az eléggé szuper lenne. 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!