Február 22,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Köszönjük meg szépen!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 898,378 forint, még hiányzik 2,101,622 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Óriási lépésekkel haladunk a modern szolgáltatásokat nyújtó állam megvalósulása felé. Igaz ugyan, hogy az utak még kátyúsak, a közvilágítás tiborcos, egy csomó településen nincs háziorvos, gyerekorvos meg még annyira sincs, további – vagy ugyanazon – településeken nincs gyógyszertár, könyvtár, posta, akár még bolt sincs, ha úgy alakul, a magyartanár tartja a matematika órát (ha nem a konyhás), hónapokat kell várni egy szakorvosi vizsgálatra, műtétre, bármire, hivatalos ügyet intézni kész rémálom, de már azt sikerült megoldani, hogy gyorsabban és egyszerűbben vehessünk állampapírt. Az ügyfélkapun keresztül pikkpakk nyithatunk értékpapírszámlát, egyenesen a Magyar Államkincstárnál és semmi nem áll a boldogságunk útjába, befektethetjük a pénzünket ügyesen. Hát nem nagyon jó nekünk? De! Köszönjük meg szépen! (link kommentben)

December 11-től a Magyar Államkincstárnál (MÁK) a mostaninál gyorsabban és egyszerűbben lehet online értékpapírszámlát nyitni – mondta a pénzügyminiszter csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

    Varga Mihály közölte, a fejlesztés célja, hogy Magyarországon állampolgári alapon mindenkinek legyen lehetősége gyorsan, kedvezményesen, biztonságosan értékpapírszámlát nyitni a MÁK-nál. Az országban 5,8 millióan rendelkeznek ügyfélkapuval, őket hamarosan e-mailben értesítik az azonnali online értékpapírszámla-nyitás lehetőségéről.
    Kiemelte, a pénzpiacok egyik vezető elemévé vált a magyar állampapír, amely iránt a hazai lakosság erősen érdeklődik. Ennek köszönhető, hogy a múlt héten a lakosságnál tartott állampapírok értéke meghaladta a 10 ezer milliárd forintot.
    Bugár Csaba, a MÁK elnöke elmondta, december 11-én reggel 6 órától indul az új rendszer. Az elektronikus értékpapírszámla megnyitása továbbra is a magyarország.hu portálon keresztül lehetséges, ahol az ügyfélkapun át lehet a számlanyitást kezdeményezni. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!