Május 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kösz, Berci! Megnyugodtunk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,080,262 forint, még hiányzik 1,919,738 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Újabb kampánykamu – Orbán Viktor közösségi oldaláról senki semmilyen tartalmat nem törölt.

Ez Havasi Bertalan, miniszterelnöki sajtófőnök sommás közleménye, amelyet annak nyomán eresztett meg, hogy egy kisember, egy közönséges magyar állampolgár bejelentést tett Orbán Viktor rasszista, menekültellenes, heregelő-uszító, gyűlöletkeltő Facebook-bejegyzései miatt, és állítása szerint sikert ért el: a Facebook eltávolította a tartalmakat.

Szerencsére Havasi Bertalan a helyzet magaslatáról üzeni, hogy hátrább az agarakkal: a rasszista, menekültellenes, hergelő-uszító, gyűlöletkeltő bejegyzések köszönik szépen, a helyükön vannak.

Én most nem vállalkozom arra, hogy végigtúrjam a miniszterelnök úr méltán népszerű Facebook-oldalát, pláne hogy a sikertelenül uszított kisember nem pontosította, mégis milyen és hány darab posztot sikerült leszedetnie. Ránézésre az látszik viszont, hogy a rasszista nyomulás legalját képező STOP-plakátnak nincs nyoma. Azt pedig nem feltételezem, hogy miután telefosták az egész országot és a virtuális teret vele, és miután ráadásul törvénytelenül is tették ezt, majd most beismerő vallomásként önként dalolva lemarják a miniszterelnök oldaláról.

Bercike drága! Köszönjük a megnyugtatást. Eddig is tudtuk, hogy a normalitás irányába tett bármely apró lépés számotokra a vérig sértéssel ér fel. De akkor remélem ezzel a lendülettel szóltál a szalagmunkásoknak is – a közpénztelevíziótól a Ripostig -, hogy ne hazudjanak bele a pofánkba. Sőt, külön szóljál lécci a főnöknek is, mert tegnap még azt vinnyogta az ő szájával, hogy

… mondjuk el mindenkinek, milyen veszély fenyegeti hazánkat. Közösen elértük, hogy van jövőnk, van mit megvédenünk. Európát számos veszély fenyegeti, mind közül a legnagyobb, hogy bevándorlók fenyegetnek és Európa összefogva egy milliárdos spekulánssal nem a határokat akarja megvédeni, hanem a migránsokat betelepíteni. (…) 48 óránk van arra, hogy ezt újból és kellő erővel elmondjuk mindenkinek. Nem könnyű… tagadnak és hazudnak… cenzúra van, törölnek, a videókat letiltják…

Most akkor miért hazudtok összevissza? Ha senki nem törölt semmit Orbán oldaláról, akkor miért vinnyogtok reggeltől estig, hogy a Facebook csak titeket, az elnyomott lázadókat cenzúrázza? Akkor melyik igaz? Hogy a balliberális gaz Facebook csak a nemzeti oldalt cenzúrázza, vagy az, hogy Orbán Facebook-oldala cenzúrázhatatlan és minden gennyes gyűlöletkeltő tartalom a helyén van? Mondjuk a hatását már megtette, úgyhogy már tökmindegy, hogy eggyel több, vagy kevesebb helyen csúszik a pofánkba a mocsok. Viszont nagy kérdés számomra, hogy ha legalább egyszer a büdös életben nem hazudnátok, mi lenne veletek?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!