Január 28,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kósa Lajos vagyok, segítsenek!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,243,767 forint, még hiányzik 1,756,233 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Úgy tűnik a Kósa sztori a mai napon folytatódik. Lassan már nem lesz hová bújni sem a kérdések, sem a felháborodott polgárok elől.

Budapest, 2018. március 25., vasárnap (OS) – Kósa-botrány újabb fordulója: rendőröket küldtek az emberekre

Szombaton a Kósa család egyik mátészalkai érdekeltsége előtt megjelenő, felháborodott állampolgárokra valakik rendőröket küldtek. A hatóság emberei igazoltatták a jogaikkal törvényesen élő állampolgárokat és felírták az adataikat.

Ez egy pitiáner aljas kis megfélemlítés volt. Ahova nem tudnak kopaszokat küldeni, oda kivezénylik a rendőrséget.

Az eset után egy kérdés marad: Kósához, Tiborczhoz, Szabóhoz, Semjénhez, Matolcsyhoz mikor kopogtatnak már be a rendőrség és az ügyészség emberei?

Ha Polt Péteren múlik, soha, ezért 2018. április 8-án az MSZP-Párbeszéd Változás szövetsége el fogja zavarni a Fideszt, és olyan országot épít, ahol nem a tisztességes embereket zaklatja a hatóság, hanem a bűnözőket.

MSZP-Párbeszéd

Forrás: MTI

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!