Július 5,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Körbehordozta az ezeréves államiságot az országban, mint Orbán Ráhel a szaros pelenkát

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 101,701 forint, még hiányzik 2,898,299 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! Péntek van, ami csak egy nap a sok közül az össznépi diliházban. Éppen dörög az ég, talán vihar lesz. Vagy nem.

Gulyás Gergely a Rákóczi Szövetség Összmagyar Egyetemista Táborában megtartott előadásában hozzátette: ha sikerül felébreszteni a magyarságtudatot azokban a magyarokban, akik más országban, esetleg másik kontinensen születtek, akkor ez a magyar nemzet javát is szolgálhatja.
    A miniszter emlékeztetett arra, hogy kilenc év alatt több mint egymillióval nőtt a magyar állampolgárok száma, és továbbra is arra biztatott mindenkit, hogy ha szeretné ily módon megerősíteni kötelékét az anyaországgal, tegye meg, hiszen ez a lehetőség adott.
    Gulyás Gergely kiemelte, hogy az ország gazdasága erősödik, amit az is bizonyít, hogy egyre többen zárkóznak fel a középosztályhoz. Ehhez csatlakozik a családpolitika, amely abban segít, hogy ha valaki gyermeket vállal, az ne a szegénységet jelentse – közölte.
    Hozzátette: ha ma Magyarországon valaki három gyermeket vállal, akkor 620 ezer forintig, vagyis mintegy 2000 euróig nem fizet adót. (MTI)

Összmagyar, az. Meg magyarságtudat, meg egymillió magyar állampolgár a határon túl. Akik kurvára nem járulnak hozzá semmivel az ország gyarapodásához, de legalább az itt élők adójából támogatjuk őket, mint egy gazdag nagybácsi. Miközben itt nincs légkondi a műtőkben, penészesek az iskolák és még kibaszott vécépapír sincs a kórházakban. De nagyon jó nekünk! A középosztályhoz meg olyan tempóban zárkóznak fel, hogy az őrület. Tényleg, csak az ország fele nyomorog. De vígasztal a tudat, hogy Orbán pereputtya luxusban dagonyázik. A családpolitika meg egyenesen zseniális. Geribaba! Angliában nagyjából 1300 euróig senki nem fizet adót. Az sem, akinek nincs gyereke. Egy sem, nemhogy három. Mit szólsz, Geri? Azért csinálják az angolok, hogy élni tudjon mindenki, és esetleg majd tudjon gyereket is vállani. De vannak olyanok, akik már felnevelték a gyerekeiket és ettől függetlenül élni akarnak. Az angol állam  őket sem fosztja ki, szemben a családbarát magyar állammal. Fura, mi?

Szent István korától kezdve napjainkig a megye az alapja a közigazgatási szervezetrendszernek – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fehérgyarmaton.

    Gulyás Gergely a szatmári kisváros új járási hivatalának átadási ünnepségén elmondta, amikor Szent István király a kereszténység több mint ezer évvel ezelőtti felvételével megalapította a magyar államot, ennek részeként létrehozta a vármegyerendszert, amely már akkor is a közigazgatás alapja volt.
    A miniszter közölte, 2010-ben a gazdasági csőd szélére került az ország, ezért a hivatalba lépő kormánynak más területek mellett a közigazgatást is át kellett alakítania.

Szapora volt tegnap Geri fiú. Körbehordozta az ezeréves államiságot az országban, mint Orbán Ráhel a szaros pelenkát. Az önkormányzatiságot felszámolta a Fidesz. Gulyásnak nem szóltak? Mindenhol Orbán cselédei ülnek, és teljesítik a pártutasítást. A francot sem érdekli, mit alapított meg ezer évvel ezelőtt kicsoda. Ti leromboltátok, kilenc évvel ezelőtt. Erről mesélj, kispajtás.

Az iskolakezdés segítésére már péntektől érkeznek a szeptemberi családtámogatások; az intézkedés 1,2 millió gyermekes családot érint – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) csütörtökön az MTI-vel. 

Az EMMI azt elfelejtette közölni, hogy szeptemberben viszont egy büdös peták nem érkezik. Az nem ad okot a melldöngetésre, hogy kicsit előbb utalja a kincstár azt a pénzt, ami amúgy is járt volna. Ha valami előbb érkezik, az attól nem lesz plusz.

Ungár Péter csak “szövegel” az ápolási díjról, de amikor kellett, akkor a többi ellenzéki képviselővel együtt nem szavazta meg az ápolási díj emelését – közölte a Fidesz csütörtökön az LMP-s országgyűlési képviselő kijelentéseire reagálva az MTI-vel.

    Ungár Péter csütörtökön budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a kormánynak korábbi ígérete alapján az ország gazdasági teljesítményének növekedése miatt is emelnie kellene az otthonápolási díjakat, valamint más szociális ellátásokat is.
    A Fidesz erre reagálva közölte: az ápolási díj a kormány javaslatára és a fideszes parlamenti többség támogatásának köszönhetően emelkedik és fog még emelkedni a következő években.

Figyeljél, kis hülye fideszes! Az ellenzék azért nem szavazta meg a Fidesz törvényjavaslatát, mert az egy nagyon szűk körre vonatkozik. Kizárólag csak a gyereküket ápolók kapják, ráadásul az olyan gyerek után jár, amelyik teljesen képtelen az önellátásra. Márpedig sok gyerek tud egyedül enni, vécére menni, akár felöltözni is, de ettől még 24 órás felügyeletet és gondozást igényel. Ezen kívül mi van azokkal, akik testvérüket, szüleiket, nagyszüleiket, házastársukat ápolják? Olyanokat, akik éppen úgy 24 órás felügyeletet igényelnek, mint egy gyerek? Ők éljenek meg huszonvalahányezer forintból, ugye? Az ellenzék ezért nem szavazta meg a kormány hazug, képmutató javaslatát. Pondrók.

Kerpel-Fronius Gábort, a Momentum politikusa sajtótájékoztatót tartott arról a valóban érdekes kérdésől, hogy miből vásárolt budai villát Terézváros polgármestere, amikor a fizetése ezt nem tette lehetővé. Egy éber állampolgár feljelentette a momentumos politikust, aki ellen most gyülekezési joggal való visszaélés miatt indult eljárás, az Index beszámolója szerint. Házmesterországban így megy ez. A múltkor legkevesebb huszan álltunk sorban a pénztárnál. Aggódtam is, hogy a rend éber őrei ránk törnek és mindenkit feljelentenek gyülekezési joggal való visszaélés miatt.

Vicc ez az ország. Komolyan. Megyek, hamarosan majd jön valaki, és jól beszól.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!