November 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Komolyan azt mondja Hollik, hogy az ország nagyjából fele a saját gyerekének, unokájának az ellensége?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,517,026 forint, még hiányzik 1,482,974 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Rendben, az MTI lényegében nem annyira közszolgálati, mint amennyire üzenőfüzete a Fidesznek. A többi párt közleménye jellemzően legalábbis nem itt, hanem az OS-en szokott megjelenni, ahová szinte bárki beküldheti a közleményét a különféle – finoman fogalmazva is érdekes – egyesületektől Orbán Ráhel saját lábáig. Hollik kartárs nyilatkozata azonban nem párt, hanem országos jelentőségű lehet, mert a főoldalon fut.

Igaz, nem ez a legérdekesebb ebben, hanem az, hogy Rogánéknak semmi új ötletet nem sikerült kiizzadni a Fidesz választási győzelme érdekében, az LMBT-témát csavargatják minden irányban. Már ott tartanak, hogy az egész baloldal azon dolgozik, hogy megrontsa a gyereket. Érdekes, mert szerintem az elmúlt évtizedekben jóval tovább vezették az országot nem szélsőjobbos pártok, mégsem látom, hogy több meleg vagy transznemű lenne. Vagy eddig nem volt cél a gyerekek nemváltásra inspirálása, most lett az hirtelen? Ez elég lesz a választási győzelemhez? Egy kormánypártnak nem a sikeres 12 év teljhatalomban elért fantasztikus eredményeivel kellene választást nyernie, hanem egy nem létező mumus elleni harccal? Komolyan azt mondja Hollik, hogy az ország nagyjából fele a saját gyerekének, unokájának az ellensége? A Fidesz tényleg a mi gyerekeinket és unokáinkat akarja megvédeni tőlünk? Kissé nevetséges ez, nem?

 A gyermekek védelme miatt is meg kell állítani a baloldalt, amely egyértelművé tette, hogy be akarja engedni az LMBTQ-aktivistákat az iskolákba, és el akarják venni a szülőktől azt a jogot, hogy ők nevelhessék fel a gyermekeiket – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtökön, az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

Hollik István úgy fogalmazott, “2022-ben nem csak arról döntünk, hogy Magyarország bevándorlóország lesz-e vagy sem, arról is döntést kell hoznunk, hogy gyermekeink milyen hatások alatt nőnek fel”.
    Kiemelte, a Fidesz-KDNP törvényt hozott a gyermekek védelmére, mert meggyőződése, hogy a gyermekek szexuális nevelése kizárólag a szülők joga és azt tőlük senki nem veheti el.
    “Az is egyértelmű, hogy a magyar baloldal rászabadítaná az LMBTQ-aktivistákat az óvodákra és az iskolákra, ezt többen egyértelművé is tették” – mondta.
    A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint ebben semmi meglepő nincs, “hiszen a baloldaliak minden európai országban ezt teszik, ahol hatalmon vannak: egyre kisebb gyerekek körében és egyre agresszívabban terjesztik az LMBTQ-propagandát”.
    “Sokszor a szülők megkérdezése nélkül az óvodai és iskolai oktatás részévé teszik és a gyermekek körében gátlástalanul népszerűsítik a nemi átalakító kezeléseket és műtéteket” – húzta alá.
    Hollik István hangsúlyozta, a “magyar baloldal ebben az ügyben is szolgaian teljesítené Brüsszel és a Soros-hálózat elvárásait”.
    “Brüsszelben már ezt is teszik, itthon nem dicsekednek vele, de a magyar baloldal európai parlamenti képviselői – Gyurcsánynével az élen – minden LMBTQ-előterjesztést megszavaznak” – mondta a kormánypárti politikus.
    Kiemelte, “nemcsak Dobrev Klára, hanem a többi DK-s képviselő is, és a momentumosok és a szocialisták is, mindannyian szorgalmasan nyomogatják a gombokat Brüsszelben, amikor az LMBTQ-propaganda előterjesztéseiről van szó”.
    “Sőt megszavazták a saját hazájuk elleni állásfoglalást is a gyermekvédelmi törvény miatt, és most is minden erejükkel fűtik a Magyarország elleni támadásokat” – mondta Hollik István, aki ismét arra kért mindenkit, hogy írja alá a Fidesz Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióját. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!